Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Αναστάσιος Συμιγδαλάς

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το Εθνικό Μέτωπο

Ὀ Αναστάσιος Συμιγδαλάς γεννήθηκε στην Καλλιθέα το 1972 όπου πέρασε τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια.
Στην Σιβιτανίδειο Σχολή Τεχνών κα Επαγγελμάτων, επέλεξε να δώσει διέξοδο στις Τεχνολογικές ανησυχίες του, στον Τομέα των Μηχανικών Αυτοκινήτων. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να ικανοποιήσει την επιθυμία του για ένα επίπεδο παραπάνω στη γνώση, κι έτσι συνέχισε τις σπουδές του με τον Τομέα Μηχανολογίας Βιομηχανικής Παραγωγής.

Οι καιροί χαλεποί για την όμορφη χώρα μας στον χώρο της Βιομηχανικής Παραγωγής λόγω της ελαχιστοτάτης ανάπτυξής της.


Έτσι η πρώτη επαγγελματική έξοδος τον βρίσκει ως ταξιδιωτικό πράκτορα σε μεγάλο πρακτορείο της Αθήνας. Ο συγχρωτισμός με ανθρώπους-ταξιδευτές και νέους γεωγραφικούς προορισμούς ίσως απετέλεσε την δίψα για τα βιβλία. Ξεκινώντας από βιβλία που αφορούσαν την γεωγραφία, την ιστορία, τον πολιτισμό των λαών της οικουμένης, άρχισε να γίνεται λάτρης της έντυπης πληροφόρησης, βρίσκοντας θαυμαστό τον κόσμο της εκδοτικής παραγωγής.
Παρ’ όλες τις ευκαιρίες που του εδόθησαν, δεν θέλησε να ασχοληθεί αμέσως με τις εκδόσεις αλλά να κατεβεί τα σκαλιά όλης της εκδοτικής διαδικασίας, μαθαίνοντας και εξερευνώντας τα μυστικά της. Και φυσικά από που ξεκινά η εκδοτική παραγωγή; Από το χαρτί… Για 16 χρόνια ακολούθησε τον μυστικό κόσμο των εκδόσεων, από την αρχή ως το τέλος, εργαζόμενος σε εταιρεία εμπορίας χάρτου, μεγάλης εμβέλειας και καταγράφοντας επίμονα και επίπονα κάθε μικρό και μεγάλο στάδιο αυτής της διαδρομής.
Εν τέλει, τον Σεπτέμβριο του 2012 γεμάτος όρεξη, γνώσεις ανησυχίες, αναλαμβάνει τον εκδοτικό οίκο «ΗΛΕΚΤΡΟΝ» ως εκδότης και εμπορικός Διευθυντής.
Με την πεποίθηση ότι οι Έλληνες όσο γνωρίζουν τον αληθινό εαυτό τους, τόσο πιο σπουδαίοι αποδεικνύονται, βρίσκεται στο τιμόνι των εκδόσεων «ΗΛΕΚΤΡΟΝ» αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερο εαυτό του σε έναν ιδιαίτερο γεωγραφικό προορισμό… την Ελ

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link