Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Ανεξαρτητοποίηση της Ιωάννας Καραδήμα.

Ανεξαρτητοποίηση της Ιωάννας Καραδήμα.

Από την Πέμπτη 14 Μαρτίου η Ιωάννα Καραδήμα είναι πλέον ανεξάρτητη Περιφερειακή σύμβουλος, όπως δήλωσε με σχετική ανακοίνωση της. Σε αυτήν αναφέρεται στην χρήση του ονόματος της παράταξης Μάχη για την Αττική από τον επικεφαλής της προς όφελος του κόμματος που είναι επικεφαλής.

Το Εθνικό Μέτωπο στήριξε την συγκεκριμένη παράταξη συμμετέχοντας με υποψηφίους μέλη του, ένας εκ των οποίων ήταν και η κ. Καραδήμα που εκλέχτηκε. Δεν επιχείρησε ποτέ το Εθνικό Μέτωπο να εκμεταλευτεί μικροπολιτικά αυτή την προσπάθεια, παρόλο που η συμβολή των υποψηφίων του ήταν σημαντική για την είσοδο της στο Περιφερειακό συμβούλιο. Χαιρετίζουμε λοιπόν την απόφαση της κ. Καραδήμα για την ανεξαρτητοποίηση της, όπως και την ανακοίνωση της για την δημιουργία μίας κίνησης πολιτών που θα αγωνιστεί ουσιαστικά για τα πολλά προβλήματα των κατοίκων της Αττικής. Σας παραθέτουμε την πλήρη δήλωση της Ιωάννας Καραδήμα.

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου υπέβαλα την ανεξαρτητοποίηση μου στην Περιφέρεια Αττικής από την παράταξη Μάχη για την Αττική. Οι λόγοι αυτής της παραίτησης είναι καθαρά πολιτικοί καθώς ο επικεφαλής της παράταξης, Φίλλιπος Καμπούρης, την χρησιμοποιεί για την προβολή του κόμματος στο οποίο είναι πρόεδρος.
Ένα γεγονός το οποίο με βρίσκει απόλυτα αντίθετη καθώς θεωρώ πως τα κόμματα, όσο πιο μακριά βρίσκονται από την τοπική αυτοδιοίκηση, τόσο καλύτερο είναι για αυτήν. Σε κάθε περίπτωση, όταν αποδεχθηκα την πρόταση να είμαι υποψήφια, η γνώση μου ήταν ότι η παράταξη Μάχη για την Αττική, θα είναι μία ανεξάρτητη πρόταση για τους πολίτες της Αττικής, καθώς κανένα από τα κοινοβουλευτικά κόμματα που υποτίθεται ότι έχουν πατριωτικό πρόσημο, δεν διεκδίκησε την ψήφο αυτών των πολιτών. Η μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας δεν μπορούσε να μην έχει μία πατριωτική εκπροσώπηση και αυτό το κενό καλύψαμε όλοι οι υποψήφιοι της Μάχης για την Αττική από όποιο πολιτικό φορέα και αν ανήκαμε.
Η εκλογή μου ως Περιφερειακή σύμβουλος αποτελεί τιμή και συγχρόνως υποχρέωση προς τους πολίτες που με εμπιστεύτηκαν ώστε να τους εκπροσωπήσω και να αναδείξω τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους. Την έλλειψη βασικών υποδομών, τις σπατάλες των διοικήσεων της Περιφέρειας, την ακρίβεια, την εγκληματικότητα, την αφελληνοποίηση και γκετοποίηση ολόκληρων περιοχών.
Αυτές τις θέσεις θα συνεχίσω να αναδυκνύω και να παλεύω για μια καλύτερη και ασφαλέστερη ζωή. Μαζί με πολίτες που έχουμε αυτές τις κοινές ανησυχίες δημιουργούμε μία κίνηση πολιτών για να αναδείξουμε τα παραπάνω ζητήματα και να ακουστεί η φωνή του Έλληνα πολίτη της Αττικής δυνατά, μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο, χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς συναλλαγές, με σοβαρότητα, συνέπεια και προτάσεις. Συνεχίζουμε δυνατά.


Ιωάννα Καραδήμα, Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link