Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Δεν υπάρχουν παρθένες στους οίκους ανοχής.

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Δεν υπάρχουν παρθένες στους οίκους ανοχής.

Τού Δημήτρη Γκρίλλα

Από την καταδίκη της ΧΑ και εντεύθεν στον χώρο άρχισε να επικρατεί ένα κλίμα μεσοβέζικων λύσεων, τακτικών και στρατηγικών.

Άρχισαν διάφοροι να διαρρηγνύουν τα ιμάτια τούς ότι για να αντιπαρατεθούμε με το καθεστώς πρέπει, ούτε λίγο ούτε πολύ, να κρύψουμε τι είμαστε και να παρουσιαζόμαστε ως πατριώτες, ως συντηρητικοί, ως δεξιοί και ότι άλλο κατεβάσει η γκλάβα τούς.   

Αφού λοιπόν καταλάβανε ότι η λειτουργία ενός πετυχημένου κόμματος θέλει δουλειά, ιδρώτα, έξοδα και θυσίες καταλήξανε στην εύκολη λύση να μας προτείνουν να ψηφίσουμε τους τάδε (πού δεν τούς έχουμε δει πουθενά πριν μυριστούν μάσα στον χώρο) , οι οποίοι”είναι εθνικιστές αλά κατεβαίνουν με μη Εθνικιστικά κόμματα για να ξεγελάσουν το σύστημα”… 

Όχι Κύριοι, τα “ξεγελάμε το σύστημα” είδαμε πού οδήγησε.Όχι μόνο δεν ξεγελασατε το σύστημα αλλά καταφέρατε να γελάει με τούς Εθνικιστές όχι μόνο το καθεστώς αλλά και ολόκληρος ο ελληνικός λαός! 

Έως εδώ λοιπόν και μη παρέκει, δεν υπάρχουν Εθνικιστές σε μη Εθνικιστικά κόμματα όπως δεν υπάρχουν και παρθένες στα μπουρδέλα.

Δημήτρης Γκρίλλας Υποψήφιος Ευρωβουλευτής
Μέλος τού Εθνικού Συμβουλίου τού Εθνικού Μετώπου

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link