Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Δημογραφικό & μεταναστευτικό – Η Ελληνική απάντηση

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Δημογραφικό & μεταναστευτικό – Η Ελληνική απάντηση

Με πρωτοβουλία της Οργάνωσης Αθηνών του Εθνικού Μετώπου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Κεντρικής Διοικήσεως ομιλία- συζήτηση για το δημογραφικό και το μεταναστευτικό πρόβλημα στην πατρίδα μας. Ομιλητής ήταν ο Στέφανος Σωτηρίου ιστορικός, συγγραφέας με μεγάλη δράση στο χώρο των πολυτέκνων που αφού ανέπτυξε τη φύση και τις διαστάσεις του προβλήματος προχώρησε σε μια σειρά προτάσεων για την αντιμετώπιση των οξύτατων προβλημάτων που απειλούν το έθνος με αφανισμό.

Ακολούθησε μεγάλη συζήτηση από στελέχη και φίλους του Εθνικού Μετώπου και αναδείχτηκαν πολλές πλευρές του όλου θέματος. Σημαντικές ήταν οι παρεμβάσεις πολυτέκνων σχετικά με τις παρούσες συνθήκες.

Οι προτάσεις που παρατέθηκαν θα εξεταστούν και θα συναποτελέσουν μαζί με  άλλες που παρουσιάζονται από το κίνημα σε όλη την επικράτεια, προκειμένου να διαμορφώσουν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αντιμετώπισης της μεγάλης δημογραφικής απειλής και της αντικατάστασης πληθυσμού που βιώνουμε. Κατά την συζήτηση τοποθετήθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Μετώπου Μάνος Κώνστας, τονίζοντας την σημασία μιας πολιτικής λύσης που εξαρτάται από τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα καθώς οι κυβερνώντες και οι αντιπολιτευόμενοι επιχειρούν να λύσουν το δημογραφικό με την είσοδο αλλογενών άρα στην ουσία μεγεθύνουν το πρόβλημα και οδηγούν το έθνος σε αδιέξοδο. Αναφέρθηκε ,επίσης, στην ανάγκη άμεσης αντιμετώπισης καθώς έχουμε εισέλθει σε μη αναστρέψιμες συνθήκες. Ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, μέλος του Πολιτικού Γραφείου, σημείωσε την ανάγκη μιας ευρείας συμμετοχής τόσο στις συζητήσεις, όσο και στις δράσεις ώστε να πάρει ο αγώνας τις διαστάσεις της νίκης. Ο Σωτήρης Γκόγκος μέλος του Εθνικού Συμβουλίου σημείωσε την ιστορική αναγκαιότητα να υπάρξει ο εθνικισμός που απηχεί την Ελληνική κοινωνία σε αριθμούς ικανούς σε όλες τις εκπροσωπήσεις και στη Βουλή αφού σήμερα έχει σιωπήσει ενώ μόνος αυτός εκφράζει τα εθνικά και λαϊκά συμφέροντα.

Το Εθνικό Μέτωπο συνεχίζει την διαδρομή για την ολοκλήρωση μιας πλήρους επίκαιρης και βιώσιμης πρότασης για την Ελλάδα και την κοινωνία. Σύντομα θα ξεκινήσουν ιδεολογικές και πολιτικές συνδιασκέψεις.

Ακολουθεί ο σύνδεσμος στο Youtube:

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link