Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ

 MANOS   ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ   07 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

Είμαστε πάντοτε ξεκάθαροι απέναντι στις φίλες και τους φίλους μας,

Δεν είχαμε, δεν έχουμε ούτε θέλουμε να έχουμε σχέση με:

α) Κάποιους πρώην Νεοδημοκράτες, κάποιους πασόκους και κάποιους δήθεν εθνικιστές:

Όλοι τους καιροσκόποι. Στην αρχή –τα πρώτα χρόνια της κοινοβουλευτικής τους θητείας- ξεγέλασαν κι εμάς. Αργότερα όμως αποκαλύφθηκαν. Την εποχή όπου ο ελληνικός λαός έδειξε περισσότερο από ποτέ αποφασισμένος να έρθει σε ρήξη και ανατροπή με το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα κάποιοι πατριώτες, «άνθρωποι του χώρου» γνωστοί και μή εξαιρεταίοι,  έβαλαν συνειδητά  πλάτη, στήριξαν το σύστημα της διαφθοράς, αποτέλεσαν τα δεκανίκια  του και εξαργύρωσαν τις υπηρεσίες τους στο καθεστώς παριστάνοντας μεταξύ άλλων έως και σήμερα τους υπουργούς. Άλλοι από τους ανατροπείς παριστάνουν την «γνήσια πατριωτική αντιπολίτευση» πουλώντας παράλληλα επιστολές του Κυρίου Ιησού Χριστού αφού δεν μπόρεσαν να πάρουν τα δικαιώματα για να πωλούν συγχωροχάρτια, δεδομένου ότι αυτό το δικαίωμα το έχει κατ΄ αποκλειστικότητα άλλη επιχείρηση.

β) Κάποιους πρώην Συμβούλους  επιτυχημένων και προπαντός πατριωτών πρωθυπουργών (επίσης Νεοδημοκρατών) –επιτυχημένων όσον αφορά  την προάσπιση των συμφερόντων της   Ε.Ε., του Δ.Ν.Τ. της Γερμανίας και των ΗΠΑ- που αποτέλεσαν κατά δήλωσή τους μέρος του «χώρου». Αφού πρόλαβαν να τσακωθούν με κάποια  στελέχη τους  για ζητήματα αρχής (θέσεις, δόξα και χρήμα) βρήκαν επιτέλους τον δρόμο τους συμπράτοντας με τους απόστολους του γνήσιου φιλελευθερισμού όπου όλα θα αυτορυθμιστούν μέσω των αγορών εκτός από το ζήτημα που αφορά μετανάστες συγκεκριμένης θρησκείας όπου εκεί θα παρέμβουν (που πάει ο φιλελευθερισμός σας ωρέ πατριώτες) έχοντας συγκεκριμένο ορθόδοξο πρώην Νεοδημοκράτη βουλευτή να λύσει το ζήτημα. (Μήπως αποτελούν νεοδημοκρατικό «λαγό»;)

γ) Κάποιους πρώην δηλωμένους Νεοδημοκράτες μεγαλοεργολάβους – επιχειρηματίες, όπου για  λόγους που μόνον αυτοί γνωρίζουν διαφώνησαν με την σημερινή ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και ύστερα από 12 χρόνια σκληρών μνημονίων και δύο χρόνων βαθιάς υγειονομικής, πολιτικής και οικονομικής κρίσης θυμήθηκαν τον ελληνικό λαό. Πρόσφατα συνεχάρησαν και τον τέως πρωθυπουργό και αρχηγό τους Κώστα Καραμανλή για τις δηλώσεις του. (Μήπως αποτελούν νεοδημοκρατική συνιστώσα;)

Το Εθνικό Μέτωπο ξεκάθαρα όπως πάντα θεωρεί ότι η ανεξαρτησία και η εθνική κυριαρχία επιτυγχάνονται μέσα από ένα ισχυρό εθνικό – εθνικιστικό κράτος με προσανατολισμό ελληνικό και όχι ευρωπαικό, τουλάχιστον όπως τον ορίζουν και τον υπερασπίζονται οι νύν και πρώην Νεοδημοκράτες, οι λαγοί και τα δεκανίκια τους.

Η κοινωνική δικαιοσύνη, ο σεβασμός του περιβάλλοντος, οι άνθρωποι, είναι πάνω από τα συμφέροντα των ντόπιων και ξένων ολιγαρχών.

Γιάννης Βορδόχειλας

Μέλος του Π.Γ. του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ

follow και like:
Pin Share

 

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link