Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Ηχηρό μήνυμα απαξίωσης

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Ηχηρό μήνυμα απαξίωσης


SUPER USER ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023


Ο δεύτερος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών έδωσε ένα ακόμα ρεκόρ αποχής. Στο δήμο της Αθήνας ψήφισε μόλις το 26% των εκλογέων.


Συνολικά η Ελληνική κοινωνία δείχνει την βαθύτατη απογοήτευση που έχει προκαλέσει με την ανεπάρκεια, την ξενοκρατία, την διαφθορά, τον τυχοδιωκτισμό, την οικογενειοκρατία το άθλιο μεταπολιτευτικό σύστημα. Παριστάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν πόσο βαθιά είναι απονομιμοποιημένο το σύστημα τους.


Είναι αναγκαία η διαμόρφωση ενός εθνικού κινήματος που θα κινητοποιήσει νέες δυνάμεις και κυρίως θα αντισταθεί στην κυριαρχία του κατεστημένου που τόσα χρόνια απομυζά την πατρίδα.


Το αποτέλεσμα στο Βόρειο Αιγαίο όπου ο περιφερειάρχης Μουτζούρης, επέμεινε στην απομάκρυνση των τερατωδών πόλεων μεταναστών που αλλοιώνουν τον χαρακτήρα και κυοφορούν σοβαρά προβλήματα στην ασφάλεια, την οικονομία, την δημόσια ζωή των συμπολιτών μας δείχνει την κραυγαλέα αντίθεση της κοινωνίας στην αντικατάσταση πληθυσμού.


Η Αθήνα αποδοκίμασε τον Μπακογιάννη και στο πρόσωπό του την δυναστεία που ανήκει. Ο Δήμαρχος που απέρχεται όχι μόνο απέτυχε αλλά είχε το θράσος να ζητά επανεκλογή για να διορθώσει τα λάθη του.


Το Εθνικό Μέτωπο συνεχίζει με ορμή τον αγώνα για την εξάπλωση των εθνικών ιδεών και την διαμόρφωση των κινηματικών συνθηκών που θα αλλάξουν ουσιαστικά την πορεία της πατρίδας.


Από το Γραφείο Τύπου

follow και like:
Pin Share

 

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link