Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Η αριστερά δεν ξεμένει ποτέ από… συντρόφους

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Η αριστερά δεν ξεμένει ποτέ από… συντρόφους

MANOS ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023

Τζάμπα οι πανηγυρισμοί στη ΝΔ για το τέλος της αριστεράς. Το πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να μείνει ποτέ χωρίς ένα από τα δύο δεκανίκια του γιατί κινδυνεύει να χάσει την ισορροπία του.


Κάθισαν και σκέφτηκαν λοιπόν στον Σύριζα: “αφού ο Μητσοτάκης μας έχει πάρει όλη την ατζέντα με τον γάμο των ομοφυλοφίλων, την ελληνοτουρκική φιλιά, την αντικατάσταση πληθυσμού, την υποταγή στην ανάπτυξη των πολυεθνικών, κάτι καινούργιο πρέπει να βρούμε.”


Και εγένετο Κασσελάκης. Η επιτομή του radical chic , με την πατέντα και την ευλογία της σύγχρονης αμερικανικής αριστεράς. Σπουδαγμένος στο αμέρικα, με θητεία στην Goldman Sachs αλλά και την προεκλογική καμπάνια του Μπάιντεν. Φρέσκο πρόσωπο, χωρίς να έχει φθαρεί πολιτικά, με εικόνα μοντέλου διαφήμισης οδοντόκρεμας, προοδευτικός. Η καλύτερη απάντηση στους εξίσου αμερικανοτραφείς αλλά ολίγον ” κουμπωμένους” γραφειοκράτες της ΝΔ.

Αυτό λοιπόν το πρόσωπο έρχεται στην ελληνική κοινωνία για να φέρει περισσότερο δικαιωματισμό , μεγαλύτερη ανοχή σε ιδιαιτερότητες και μειονότητες, κατάργηση της στρατιωτικής θητείας. Κυρίως όμως είρθε για φέρει περισσότερη αμερικανική πολιτική τόσο στην κοινωνία όσο και στις διεθνείς σχέσεις και κυρίως στις αγορές. Όχι ότι η ΝΔ δεν πράττει το ίδιο αλλά καλό είναι να υπάρχει έτοιμη και η διάδοχη κατάσταση γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Γι’αυτό και η τόση προβολή του νέου προϊόντος από τα μίντια, ώστε να λειτουργήσει και ως εικόνα εκτόνωσης από τις φωτιές, τη λαθροεισβολή, την ακρίβεια, τη διάλυση και τη φτωχοποίηση της κοινωνίας.


Απέναντι σε αυτή την πρόταση του συστήματος, προτιμούμε τους κατοίκους στον Έβρο και τη Ροδόπη που δίνουν τη μάχη με τις φωτιές και τις ορδές λαθρομεταναστών . Είμαστε με τους Έλληνες που τα σπίτια τους καταστράφηκαν από τις φωτιές αλλά και με αυτούς που κινδυνεύουν να τα χάσουν από τις εισπρακτικές. Αγωνιζόμαστε μαζί με τους κατοίκους στο Χλώρακα ενάντια στην αντικατάσταση πληθυσμού και με όλους όσους ζουν στα γκέτο ανομίας. Γιατί η Ελλάδα μπορεί και θα ζήσει χωρίς τους Κασσελάκηδες και όποια άλλη επιλογή της Παγκοσμιοποίησης.
Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, Μέλος του Πολιτικού Γραφείου του Εθνικού Μετώπου

follow και like:
Pin Share

 

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link