Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Η γιάφκα των αντιεξουσιαστών κακοποιών, μια ακόμα αποκάλυψη…

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Η γιάφκα των αντιεξουσιαστών κακοποιών, μια ακόμα αποκάλυψη…


MANOS ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023


Η άκρα αριστερά και η όμορη τάση των εχθρών της κρατικής εξουσίας έχει αποδειχτεί με δεκάδες συλλήψεις ότι αναπτύσσει εγκληματική δραστηριότητα και διασυνδέεται με τον υπόκοσμο. Η χθεσινή σύλληψη της γιάφκας που ανάμεσα σε ναρκωτικά, όπλα και εκρηκτικά διέθεταν και βιβλία του αναρχισμού, είναι ένα ακόμα σύγχρονο μνημείο της παράνομης δραστηριότητας – κακουργηματικού χαρακτήρα – στην οποία επιδίδεται η κατά άλλα ιδεολογική τάση, που μπορεί να φιλοξενείται σε αμφιθέατρα πανεπιστημίων , να προβάλλει τις εκδόσεις και τις εκδηλώσεις της, να προστατεύεται ως πολιτικό ρεύμα.
Ένα θεσμικό δεδομένο της μεταπολίτευσης είναι η επίσημη θέσπιση του αριστερού παρακράτους που κινείται παράλληλα με την προσπάθεια να τεθούν εκτός νόμου οι εθνικές ιδέες. Το δικαστικό σύστημα με την ευέλεξία του παρέχει τις δυνατότητες να ανακυκλώνεται και να κλιμακώνεται το νοσηρό φαινόμενο, ενώ μεγάλο μέρος της κοινωνίας από την χειραγώγηση των μέσων ενημέρωσης παραμένει απαθές.
Η γιγάντωση του εγκλήματος κάθε μορφής, απολαμβάνει την ασυλία και την φιλοξενία εκατοντάδων κέντρων όπως καταλήψεις, λαϊκές συνελεύσεις, σημεία αγώνων εναντίον του κράτους, οργανώσεις κατά της στράτευσης και άλλα συναφή κέντρα στρατολόγησης….

follow και like:
Pin Share

 

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link