Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

«Η επόμενη κακοκαιρία θα είναι κρίσιμη»

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

«Η επόμενη κακοκαιρία θα είναι κρίσιμη»


MANOS ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023


Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε ότι η ομιλία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ αναβλήθηκε, επί του παρόντος. Κρίμα, γιατί δεν θα ακούσουμε την πρόθεση της κυβέρνησης να θεσπίσει τον γάμο ομοφυλοφίλων και την τεκνοθεσία από αυτούς. Δεν θα ακούσουμε για την ” ανάπτυξη ” που αφορά μόνο τις πολυεθνικές και τους κουμπάρους – εργολάβους.


Από την άλλη βέβαια, ίσως ο Πρωθυπουργός να μας τιμήσει με ένα από τα διαγγέλματα του. Από αυτά τα ωραία που αφορούν τον επόμενο κίνδυνο, όπως για παράδειγμα αυτόν της κλιματικής αλλαγής. Αυτή που προσφάτως φταίει για όλα: για τις φωτιές, τις βροχές, την όποια καταστροφή. Γιατί πάντα θα φταίει κάτι άλλο και όχι η ανικανότητα, η αδιαφορία, η αστοχία και η ρεμούλα που επικρατεί σε κάθε έκφανση του δημόσιου βίου.


Η Ελλάδα κόπηκε στα δύο, πλημμύρισαν πόλεις και χωριά και αυτό λίγες ημέρες μετά αφότου πυρκαγιές έκαιγαν ανεξέλεγκτα επί εβδομάδες. Αυτή είναι η πραγματικότητα της κυβέρνησης των αχρήστων και αυτές οι προτεραιότητες τους . Γι’ αυτό και η προτεραιότητα του κάθε Έλληνα πατριώτη είναι η απομάκρυνση και η εξαφάνιση αυτών των πολιτικών και σχεδιασμών που καταστρέφουν την πατρίδα και την κοινωνία.


Γραφείο Τύπου Εθνικού Μετώπου

follow και like:
Pin Share

 

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link