Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Η Θεσσαλία στα θολά νερά της Αριστερής υποκουλτούρας;

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Η Θεσσαλία στα θολά νερά της Αριστερής υποκουλτούρας;


MANOS ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023


Η Θεσσαλία βίωσε και βιώνει με τον χειρότερο τρόπο το καταστροφικό πέρασμα δύο πρόσφατων θεομηνιών. Ανθρώπινες ζωές χάθηκαν , περιουσίες και υποδομές καταστράφηκαν , ότι με κόπο κατάφεραν οι εργατικοί Θεσσαλοί τις τελευταίες δεκαετίες παρασύρθηκε στη λάσπη και στα θολά νερά των πολλών ποταμών της.


Ευθύνες φυσικά και πρέπει να αναζητηθούν για τις όποιες κακοτεχνίες , παραλείψεις και αβλεψίες, για τα ανθρώπινα λάθη. Και οι υπεύθυνοι να λογοδοτήσουν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.


Ουδείς όμως μπορούσε να προβλέψει στη Θεσσαλία , ιδιαίτερα μετά τον ΙΑΝΟ, την πρωτοφανή έκταση των νέων πλημμυρών και τα πρωτόγνωρα καιρικά φαινόμενα που παρατηρήθηκαν.


Ουδείς ωστόσο μπορούσε να διανοηθεί ότι θα υπάρχει πολιτική εκμετάλλευση των πληγών που δεν έκλεισαν , των ανθρώπων που έχασαν τα σπίτια τους και έμειναν κυριολεκτικά στο δρόμο , των νέων ανέργων από τις επιχειρήσεις που καταστράφηκαν , των ονείρων που τα έπνιξε το νερό.


Είναι όμως αλήθεια ότι με αφορμή την εκλογική αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής για την Περιφέρεια Θεσσαλίας , συγκρούονται όχι μόνο δύο πολιτικές αλλά δύο κοσμοθεωρίες, με την Αριστερά να επιχειρεί να επικρατήσει για να αποτελειώσει το καταστροφικό έργο που άρχισε από την Μεταπολίτευση έως τώρα…


Η εθνομηδενιστική Αριστερά που ύπουλα και μεθοδικά έχει αλώσει πρωτίστως την Παιδεία , το πιο ευαίσθητο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας, επιχειρεί τώρα τον 21ο αιώνα , όταν η Ελλάς βάλλεται ως Έθνος και το δημογραφικό να αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα, να επιβάλλει εκ νέου την ατζέντα των νέων ηθών που επαγγέλλεται και να την προβάλλει σε κάθε ευκαιρία ως πρότυπο στην Ελληνική κοινωνία. Των γάμων μεταξύ ομοφύλων και την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια , κατάφωρη προσβολή ενάντια στην ανθρώπινη φύση και στο Θεό.


Είναι πολλά τα κακώς κείμενα που έπρεπε να διορθώσει η παρούσα Περιφερειακή Αρχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας τα προηγούμενα χρόνια, αλλά όπως διαμορφώνονται οι παρούσες συνθήκες είναι επιτακτική η ανάγκη άμεσα να επανέλθει η ζωή των ανθρώπων στην κανονικότητα σε όλους τους τομείς.


Με συγκεκριμένο πρόγραμμα, με συνέργεια και συνεργασία , με όραμα.


Και αυτό δεν διασφαλίζεται με την Αριστερά να καραδοκεί να υφαρπάξει την εξουσία.


Πρέπει να παρθούν άμεσα μέτρα ουσιαστικής στήριξης στις πληγείσες περιοχές. Με νέα έργα , νέες υποδομές.Να υπάρξει πίεση στην παρούσα κυβέρνηση που πήρε πρόσφατα την λαϊκή εντολή ,να αποζημιώσει πλήρως τους πληγέντες , με έμφαση στις υποχρεώσεις τους προς την Εφορία , τα ταμεία και τις τράπεζες.Να στηριχθούν άμεσα οι φοιτητές των οικογενειών που επλήγησαν.


Κυρίως όμως να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες που θα εξασφαλίσουν το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες έτσι ώστε να παραμείνουν στον τόπο τους ,στην πατρογονική γη της Θεσσαλίας για μια νέα αρχή.


Ο λαός της Θεσσαλίας να μην δώσει την ευκαιρία στα θολά νερά της Αριστερής υποκουλτούρας να παγιδευτούν και να πνιγούν ελπίδες και όνειρα.

Μαρία Μπίλλη
Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας

follow και like:
Pin Share

 

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link