Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Η πλήρης αποσάθρωση των αξιών

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Η πλήρης αποσάθρωση των αξιών


MANOS ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022


Μετά την θύελλα που προξένησε η υπόθεση του Κολωνού ακολουθεί με πολύ θόρυβο η υπόθεση κατάρρευσης της “Κιβωτού του Κόσμου” που το ίδιο το σύστημα την είχε ανεβάσει στο μεγαλύτερο βάθρο τιμής. Όλα αυτά ενώ καθημερινά έρχονται στη δημοσιότητα υποθέσεις παιδεραστίας, κακοποίησης, βιασμών, από ολόκληρη την Ελλάδα. Το αστυνομικό δελτίο είναι τόσο συχνό που ένας πολίτης αναρωτιέται που βρισκόμαστε, τι επιτέλους συμβαίνει, πως μπορεί αν σταματήσει.
Η καταιγίδα που σάρωσε τις αξίες της Ελληνικής κοινωνίας, η υπονόμευση της οικογένειας, ο υπερκαταναλωτισμός, η διαρκής αναφορά των μέσων σχετικά με την καλοζωία, η θεωρία που ήθελε τον άνθρωπο μόνον ως όν που διεκδικεί υλικά αγαθά , εμπειρίες ευχαρίστησης κάθε μορφής, μακριά από τον άλλον άνθρωπο, μακριά από κάθε συλλογική αξία όπως η πατρίδα, η παράδοση, η ορθοδοξία, οι αρετές που κυρίως ωθούν τις κοινωνίες στο καλό, επιβλήθηκαν. Το κράτος που βολεύτηκε στο ρόλο διαχείρισης και προβολής της φιλανθρωπίας δεν έκανε για μια ακόμα φορά το καθήκον του.
Που είναι αλήθεια οι ψυχολόγοι, οι κοινωνικοί λειτουργοί, οι αρμόδιοι της δικαιοσύνης και των κρατικών θεσμών να δουν τι συμβαίνει. Σκεφτείτε ότι όταν ο εισαγγελέας εξέδιδε μια απόφαση αφαίρεσης της επιμέλειας από γονείς παρέπεμπε το παιδί σε δομές και αυτές οι δομές ήταν μεταξύ άλλων η “Κιβωτός του Κόσμου”. Τα παιδιά, που κρίθηκε ότι κακοποιούνται ή δεν προστατεύονται, παραδιδόταν σε αυτούς που δεν έπρεπε… Έτσι το κράτος παρίστανε ότι είχε κάνει αυτό που έπρεπε.
Να ένας ακόμα λόγος να καταλάβουμε ότι υπάρχουν ζητήματα που δεν μπορούν να είναι στη σφαίρα του ιδιωτικού.
Καταστροφή των αξιών, πρόχειρο κράτος, ευκολία να γίνουν επικοινωνιακές βόμβες για αποπροσανατολισμό, έτσι έχουμε ένα ακόμα καζάνι που βράζουν πληροφορίες και συναισθήματα για να κάνουν τους πολίτες ακόμα πιο αλλόφρονες από ότι ήταν….η σύσκεψη στου Μαξίμου που μάρανε..
Η πρόκληση για τους εθνικιστές δεν είναι μια εκλογική επιτυχία αφού έτσι περιορίζουμε τα όρια μας σε μια κρίσιμη περίοδο. Πρέπει να ξαναφτιάξουμε όλα. Η διακήρυξη του Εθνικού Μετώπου για την κρίση της Ελληνικής κοινωνίας είναι διαφωτιστική, όπως και οι συχνές αναφορές του Γ. Γ Κώνστα και άλλων συναγωνιστών.


Κωνσταντίνος Ζαμάνης
Αξιωματικός ε.α Μέλος του Ε.Σ του Εθνικού Μετώπου

follow και like:
Pin Share

 

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link