Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Κυβέρνηση σε αποδρομή – Ανάγκη για ανάδειξη νέων πολιτικών δυνάμεων

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Κυβέρνηση σε αποδρομή – Ανάγκη για ανάδειξη νέων πολιτικών δυνάμεων


SUPER USER ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022


Η πλήρης αποτυχία αντιμετώπισης μιας αναμενόμενης κακοκαιρίας, που είχε όντως στοιχεία έντονου γεγονότος, ήταν η απόλυτη επιβεβαίωση της ανεπάρκειας μιας κυβέρνησης που ήρθε ως η τέλεια λύση σε θέματα αποτελεσματικότητας. Ο Μητσοτάκης που πλασαρίστηκε ως ο κορυφαίος τεχνοκράτης, ο άνθρωπος που ξέρει να αξιοποιεί τα ” καλά ” στελέχη, ο αντιΤσίπρας, έφτασε να χρησιμοποιεί ως επιχείρημα μετά από κάθε συγνώμη – και μαζεύονται πολλές- ότι τουλάχιστον δεν είχαμε νεκρούς. Ξεχνά, βέβαια, τους χιλιάδες νεκρούς μιας αποτυχημένης διαχείρισης στην πανδημία.
Εκτός από την Αττική Οδό όπου δεινοπάθησαν πέντε χιλιάδες άνθρωποι, στην οποία ασφαλώς έχει ευθύνη και η κυβέρνηση αφού δεν δόθηκε εντολή για διακοπή λειτουργίας από κρατικά όργανα, Η Λ. Μαραθώνος, η Λ. Μεσογείων, η Λ Κηφισίας, η Λ. Πεντέλης, η Λ. Κατεχάκη, το σύνολο του οδικού δικτύου όλων των δήμων βορείων και βορειοανατολικών προαστίων αλλά και εκατοντάδες δένδρα σε όλη την Αττική, καθώς και διακόσιες χιλιάδες οικογένειες που έμεινα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και θέρμανση. Το 2022 αντιμετωπίζονται συνθήκες άλλων εποχών αφού πρώτα το 2021 έγιναν και πάλι τα ίδια με την “Μήδεια’ . Έχουμε λοιπόν την τεκμηριωμένη ανικανότητα αφού ένας χρόνος και πολλοί μήνες μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές δεν έφτασαν για την συγκρότηση ενός σχεδίου δράσης. Αν τουλάχιστον δεν λειτουργούσε καθόλου η πόλη ενδεχομένως να είχαν αποφευχθεί τα τόσα δεινά. Το Υπουργείο που δημιούργησε η κυβέρνηση για να ανταποκριθεί στην κλιματική αλλαγή και τις προκλήσεις για το οποίο μετακάλεσε από την Ε.Ε τον κύριο Στυλιανίδη, αποδείχτηκε πιο ανίκανο από κάθε άλλη υπηρεσία του παρελθόντος. Ο “ειδικός” κύριος Στυλιανίδης δεν κατόρθωσε ούτε τα στοιχειώδη.
Την ίδια ώρα που υποδέχεται την J.P.Morgan για “επενδύσεις” που εννοούν την κατασπατάληση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης ο κύριος πρωθυπουργός, δεν αντιλαμβάνεται ότι το ζήτημα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και η ανεπάρκεια κάνει την ζωή των πολιτών εν μέσω ακρίβειας ακόμα χειρότερη….
Μετά και από αυτό το άγριο επεισόδιο δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι η ιστορική ανάγκη για την επιβίωση της εθνικής κοινωνίας των Ελλήνων απαιτεί την αφύπνιση και την κινητοποίηση των πατριωτικών δυνάμεων. Το δοκιμασμένο και αποτυχημένο πολιτικό προσωπικό των μεταπολιτευτικών κομμάτων έχει φτάσει στα όρια του. Το Εθνικό Μέτωπο είναι εδώ! Η πατρίδα χρειάζεται την πρωτοβουλία μας, δεν αρκούν οι διαπιστώσεις. Κάθε μέρα γίνεται και χειρότερη η εξουσία των κυβερνήσεων που στην ουσία δεν κυβερνούν αλλά εποπτεύουν την εξυπηρέτηση των ξένων συμφερόντων.

Κωνσταντίνος Ζαμάνης

follow και like:
Pin Share

 

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link