Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Κυρίαρχη Ελλάδα σε μια Νέα Ευρώπη των πατρίδων!

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Κυρίαρχη Ελλάδα σε μια Νέα Ευρώπη των πατρίδων!

Η πορεία παρακμής των χρόνων που πέρασαν έχουν κατορθώσει να κλονίσουν το πλαίσιο αξιών της Ευρώπης αλλά ακριβώς αυτό είναι και το σημείο αντιστροφής. Ήδη, οι εθνικές κοινωνίες της Ευρώπης αντιδρούν και δυναμώνουν τα εθνικά κινήματα που επιδιώκουν την ανάδειξη της ταυτότητας, την διατήρηση των παραδόσεων, την ανασυγκρότηση των εθνικών οικονομιών και ένα ουσιαστικό πλαίσιο πολιτικής και οικονομικής αυτονομίας σε πλήρη αντίθεση με την γραφειοκρατία, τα καρτέλ, τις τράπεζες και κάθε μηχανισμό που θέτει ως προτεραιότητα το κέρδος και υπονομεύει τις κοινωνίες, τις παραδόσεις, τον πολιτισμό.

Σε αυτόν τον αγώνα το Εθνικό Μέτωπο μαχητικά και με ιδεολογική και προγραμματική πληρότητα πολύ πέραν τον ορίων της απλής καταγγελίας, τέθηκε επικεφαλής και συνεχίζει. Οι επικείμενες ευρωπαϊκές εκλογές τον Ιούνιο του 2024 είναι ένας σταθμός με διπλό περιεχόμενο: την ανασυγκρότηση του εθνικού κινήματος και της προβολής του μεγάλου αιτήματος της απαλλαγής από τους μηχανισμούς καταδυνάστευσης των πατρίδων.

Η Ελλάδα της χρεωκοπίας, της ανυποληψίας, του ακροαριστερού παρακράτους, του κομματικού κράτους, της οικογενειοκρατίας, του παρασιτισμού, της φτώχιας, της λαθροεισβολής και της αντικατάστασης πληθυσμού, της ατιμωρησίας, των ελεγχόμενων μέσων μαζικής ενημέρωσης, οδεύει στην τελευταία της φάση. Η Ελλάδα της αξιοπρέπειας, της παραγωγής, των εργαζομένων, των ξεχωριστών ανάμεσα στα έθνη Ελλήνων, των δημιουργών πολιτισμού, θα αναγεννηθεί για να πρωτοπορήσει. 

Κυρίαρχη Ελλάδα σε μια Νέα Ευρώπη των πατρίδων !

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link