Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Μαρία Τσιτσέ

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Υποψήφια Ευρωβουλευτής με το Εθνικό Μέτωπο

Η Μαρία Τσιτσέ -Μπίλλη  είναι Καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, απόφοιτη Βρετανικών Πανεπιστημίων, με αδιάλειπτη παρουσία στην τάξη. Μαχόμενη Εθνικίστρια , υπηρετεί πιστά το Εθνικιστικό Κίνημα από τις γραμμές του Εθνικού Μετώπου,  πιστεύοντας ακράδαντα ότι το αξιακό σύστημα του Ελληνικού Εθνικισμού και η Εθνοκεντρική Παιδεία των Ελλήνων αποτελούν  μονόδρομο για την σωτηρία της Πατρίδος και την επιβίωση του Έθνους.

Ως Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας (2019-2023) έχει καταθέσει πλήθος Επερωτήσεων και Ψηφισμάτων για τα προβλήματα του Θεσσαλικού Λαού και του συνόλου του αγροτικού κόσμου και έχει αγωνιστεί για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας σε όλο το φάσμα της κοινωνικής και οικονομικής ζωής μετά τις πρόσφατες θεομηνίες  που επέφεραν την απώλεια ανθρωπίνων ζωών και την καταστροφή του ζωικού και φυτικού κεφαλαίου.

Οι Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου είναι η αφορμή για την ενδυνάμωση του Εθνικιστικού Κινήματος ,την προάσπιση των Ελληνικών Δικαίων στα καίρια θέματα της Εθνικής μας κυριαρχίας και την προβολή των Ελληνικών θέσεων  στο φλέγον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης στα  θεσμοθετημένα Ευρωπαϊκά όργανα.

Στο δρόμο προς την Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση ,το Έθνος – Κράτος που μετέχει στην Ευρωπαϊκή Ένωση προσβλέπει όχι μόνο στην οικονομική ανάπτυξή του ως Κράτος -Μέλος αλλά διαχρονικά στον σεβασμό της Εθνικής του Ταυτότητας,των συνόρων και της εδαφικής του ακεραιότητας , στις αρχές της Κοινωνικής Δικαιοσύνης ,της Δημοκρατίας και των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

Μόνο μία Ευρώπη των Εθνών στην παρούσα δυσοίωνη, παγκόσμια συγκυρία είναι ικανή να υπερασπιστεί τον ιστορικό της ρόλο.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link