Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Νέο Σύμφωνο Μετανάστευσης: η Ελλάδα γίνεται χαβούζα λαθρομεταναστών.

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Νέο Σύμφωνο Μετανάστευσης: η Ελλάδα γίνεται χαβούζα λαθρομεταναστών.

Το Εθνικό Μέτωπο έχει καταγγείλει πολλές φορές και αναλύσει τους κινδύνους που φέρνει αυτό το Σύμφωνο καταστροφής για τις χώρες εισόδου λαθρομεταναστών στην Εε.
Επιγραμματικά να θυμίσουμε το πως αυτό θέλει τους λαθρομετανάστες να μένουν στο σημείο εισόδου τους και οι άλλες χώρες να επιλέγουν ( κάτι που δεν θα κάνουν ποτέ) , το αν θα τους δεχθούν. Γιαυτό και η σπουδή της κυβέρνησης να φτιάξει κέντρα υποδοχής τεραστίων διαστάσεων στην Ορεστιάδα, στα νησιά του Αιγαίου και πρόσφατα και στην Κρήτη. Να σημειώνουμε επίσης τον ρόλο του Μαργαρίτη Σχινά στην προώθηση αυτού του Συμφώνου, ο οποίος όπως μαθαίνουμε θα ανταμειφθεί για τον κόπο του , καθώς το όνομα του είναι από τα φαβορί για την θέση του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας.
Η μετανάστευση είναι μία εισβολή για την αντικατάσταση του πληθυσμού. Αυτή η θέση του Εθνικού Μετώπου, καθημερινά, επιβεβαιώνεται. Όπως και η ανάγκη για καθημερινό αγώνα ενάντια στην φιλελεύθερη αυτή πολιτική. Στις Ευρωεκλογές, Μέτωπο για Πατρίδα, θρησκεία, Οικογένεια.


Γραφείο Τύπου του Εθνικού Μετώπου.

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link