Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Ο φιλελευθερισμός της ΝΔ βλάπτει σοβαρά την κοινωνία

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Ο φιλελευθερισμός της ΝΔ βλάπτει σοβαρά την κοινωνία


MANOS ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023


Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου η μεσαία τάξη κατεβαίνει στους δρόμους, απεργώντας ενάντια στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης. Έμποροι, βιότεχνες, καταστηματάρχες, δικηγόροι, γιατροί επαγγελματίες. Όλοι ζητούν το αυτονόητο, να μπορούν να δουλέψουν χωρίς το κράτος να τους παίρνει το ήδη μειωμένο εισόδημα τους και να τους θεωρεί φοροφυγάδες.


Η μεσαία τάξη , που στην Ελλάδα αντιπροσωπεύει τα 8/10 του επαγγελματικού τζίρου, είναι στο στόχαστρο του αδηφάγου νεοφιλελευθερισμού. Αυτού που θέλει μια οικονομία υποταγμένη πλήρως στις αγορές και τις πολυεθνικές και μία κοινωνία κινεζικού τύπου με λίγους έχοντες και τους πολλούς να ζουν με τα pass ελεημοσύνης.


Το Εθνικό Μέτωπο εκφράζοντας την πολιτική μίας Εθνικής οικονομίας, συμμετέχει στον αγώνα αυτό ενάντια στην υπέρμετρη φορολογία, τον άδικο εξισωτισμό των συντελεστών, την ακρίβεια και την στοχοποίηση των επαγγελματιών. Αυτών που ” πλήρωσαν ” τα μνημόνια, την καραντίνα, την ενεργειακή κρίση και δουλεύουν για ένα μεροκάματο,όταν το έχουν και αυτό με την πτώση του τζίρου και τον ανταγωνισμό των καρτέλ ολιγοπωλείων που έχουν στήσει η κυβέρνηση και οι ” κολλητοί της.
Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στις 13:00 όλοι στο Υπουργείο Οικονομικών στον αγώνα για την Πατρίδα και την κοινωνία.


Γραφείο Τύπου του Εθνικού Μετώπου

follow και like:
Pin Share

 

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link