Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Περιοδεία του ΓΓ του Εθνικού Μετώπου Μάνου Κώνστα στην Μακεδονία.

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Περιοδεία του ΓΓ του Εθνικού Μετώπου Μάνου Κώνστα στην Μακεδονία.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η περιοδεία του Γ.Γ. του Εθνικού Μετώπου, το διήμερο 4 και 5 Απριλίου, σε πόλεις της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας. Ο κ. Μάνος Κώνστας, με τη συνοδεία στελεχών της Μακεδονίας, επισκέφθηκε κατά σειρά την Καστοριά, τα Γρεβενά, την Κοζάνη, την Πτολεμαΐδα, την Έδεσσα και το Πολύκαστρο. Είχε την ευκαιρία να συναντήσει παλαιά στελέχη του Κινήματος, αλλά και νέους φίλους και μέλη του, από τα οποία ενημερώθηκε για τα προβλήματα των περιοχών τους, ενώ παράλληλα τους ανέπτυξε τον σχεδιασμό του Ε.Μ. για τις επικείμενες ευρωεκλογές και την προσπάθεια που πραγματοποιεί για την ανασυγκρότηση του εθνικού χώρου της πατρίδας μας σε υγιείς βάσεις.

Την Παρασκευή 5 Απριλίου, ο Γ.Γ. του Εθνικού Μετώπου, κ. Μάνος Κώνστας, ολοκληρώνοντας την διήμερη περιοδεία του σε πόλεις της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας, κατέληξε στη Θεσσαλονίκη, όπου συναντήθηκε με πολλούς φίλους και μέλη του Κινήματος και συζήτησε μαζί τους για τον σχεδιασμό του Ε.Μ. για τις επικείμενες ευρωεκλογές. Το κλίμα στο οποίο διεξήχθη η συζήτηση ήταν εξαιρετικό και υπήρξε ενθουσιασμός για τις προοπτικές που διανοίγονται για την ανασυγκρότηση του εθνικού χώρου της πατρίδας μας σε υγιείς βάσεις.

Όπως τόνισε ο κ. Κώνστας, οι ευρωεκλογές είναι απλώς ένα κομβικό σημείο στην προσπάθεια αυτή και το μείζον είναι η απαλλαγή του εθνικιστικού και πατριωτικού χώρου, τόσο από τις παθογένειες του παρελθόντος όσο και (κυρίως) από τις προσπάθειες που γίνονται τον τελευταίο καιρό για την ποδηγέτησή του από καινοφανείς προσωπικότητες και σχηματισμούς. Οι πολίτες πρέπει να κλείσουν τα αυτιά τους σε όλα αυτά και να εμπιστευθούν επιτέλους ανθρώπους που με συνέπεια και υπευθυνότητα εκφράζουν εδώ και χρόνια τις εθνικές αξίες, χωρίς ύποπτες χρηματοδοτήσεις και σκοτεινές συναλλαγές κάτω από τραπέζι. Το Εθνικό Μέτωπο και τα στελέχη του αποτυπώνουν σταθερά αυτά τα χαρακτηριστικά.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν ονόματα προσωπικοτήτων που θα στελεχώσουν το ευρωψηφοδέλτιο του Ε.Μ. από τον χώρο της Μακεδονίας μας.

Οργάνωση Μακεδονίας του Εθνικού Μετώπου

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link