Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Πετάνε στο δρόμο Αξιωματικούς του ΕΣ. 

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Πετάνε στο δρόμο Αξιωματικούς του ΕΣ. 

Ακόμη μια απόδειξη της αναλγησίας της ΝΔ έναντι των στελεχών των Ενόπλων μας Δυνάμεων.

Οι διαμένοντες στα Στρατιωτικά Οικήματα Αξιωματικών (ΣΟΑ) της «Αγίας Φωτεινής», στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς ενημερώθηκαν, ότι έχουν προθεσμία μέχρι τις 30 Οκτωβρίου να εγκαταλείψουν τα διαμερίσματα που διαμένουν.

Η εντολή εξώσεως δόθηκε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας καθώς η έκταση 12 στρεμμάτων συνιδιοκτησίας του Ταμείου Ενόπλων Δυνάμεων και του υπουργείου Οικονομικών, εντός της οποίας βρίσκονται οι 16 κατοικίες παραχωρείται στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση της απόφασης για την παραχώρηση των εκτάσεων έγινε κατά την πρόσφατη συνάντηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Την απόφαση παρέδωσε ο ίδιος ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, στο περίπτερο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στην 88η ΔΕΘ, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου, Αντώνη Οικονόμου και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, στρατηγού Δημητρίου Χούπη.

Στο πλαίσιο αυτών των αποφάσεων οι υπηρετούντες στον Ελληνικό Στρατό, στην πλειονότητά τους αξιωματικοί με οικογένειες και χαμηλές αποδοχές, ενημερώθηκαν με έγγραφο του Γενικού Επιτελείου Στρατού που τους κοινοποιήθηκε στις 27 Αυγούστου, ότι πρέπει να φύγουν από τα διαμερίσματα, στα οποία διαμένουν, μέχρι τις 30 Οκτωβρίου.

Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που διαμένουν στα οικήματα δήλωσαν, ότι πρόκειται για μια τετελεσμένη απόφαση, για την οποία ενημερώθηκαν στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή, η οποία, όπως λένε, αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη τον οικογενειακό τους προγραμματισμό.

Σημειώνουν δε πως καλούνται μέσα σε ελάχιστες ημέρες να αναζητήσουν νέο διαμέρισμα σε μια πόλη όπου υπάρχει έλλειψη στέγης κυρίως λόγω του μεγάλου αριθμού φοιτητών από άλλες πόλεις.

Η απόφαση αυτή είναι άλλη μια απόδειξη της αδιαφορίας της κυβέρνησης της ΝΔ προς τα στελέχη των Ενόπλων μας Δυνάμεων, τους φρουρούς του Έθνους, τα οποία τα θεωρεί δεδομένα”. Επομένως ας μην εκπλήσσονται κάποιοι για την αδιαφορία των νέων για τις Στρατιωτικές Σχολές με αποτέλεσμα να μείνει μεγάλος αριθμός θέσεων κενός.

Το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ τιμά τα στρατιωτικά στελέχη και δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του προς αυτά.

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link