Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Πλην Λακεδαιμονίων

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Πλην Λακεδαιμονίων


SUPER USER ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 09 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023


Το Εθνικό Μέτωπο θέλει να “ευχαριστήσει” όσους εμπνεύστηκαν, στήριξαν και χειροκρότησαν την είσοδο των Σπαρτιατών στη Βουλή ώστε να δώσουν στο πολιτικό σύστημα γενικά και στη ΝΔ ειδικά, την ευκαιρία για μια νέα απονομιμοποίηση του πατριωτικού κινήματος.


Το Εθνικό Μέτωπο “ευχαριστεί” όσους πανηγύριζαν την εκλογή των Σπαρτιατών ώστε να δώσουν ένα ρεσιτάλ μετριότητας, αφωνίας, συνταγματικού πατριωτισμού, κοινωνικού φιλελευθερισμού και ψήφου σε κυβερνητικά νομοσχέδια. Το ίδιο “ευχαριστεί” και “συγχαίρει “ αυτούς που ακολούθησαν προσωπικές στρατηγικές , εξέθρεψαν πολιτικάντικες φιλοδοξίες και έθεσαν τον Εθνικισμό υπό την σκέπη του τυχοδιωκτισμού.


Χαιρόμαστε για τις ύβρεις και τις επιθέσεις που δεχθήκαμε επειδή ακριβώς δεν ακολουθήσαμε τις παραπάνω επιλογές και μιλήσαμε στην κοινωνία απλά Εθνικιστικά χωρίς δήθεν και χωρίς “ναι μεν αλλά”.


Αυτό συνεχίζουμε να κάνουμε, πιο δυνατοί και πιο ισχυροί απέναντι σε αυτό το σύστημα της παρακμής.


Το Εθνικό Μέτωπο αισθάνεται δικαιωμένο για την επιλογή του να βρεθεί μακριά από αυτό τον εσμό των αλληλοκατηγοριών , των ύβρεων και του μοιράσματος της “κουτάλας” που γίνεται δημόσια προς τέρψη κάθε εχθρού των εθνικών ιδεών.


Ευχαριστούμε , αλλά ούτε θα πάρουμε ούτε θα συμμετέχουμε στην κατάντια αυτή.


Συνεχίζουμε Εθνικιστικά, δυναμικά και καθαρά για την Πατρίδα και την κοινωνία.


Γραφείο Τύπου του Εθνικού Μετώπου

follow και like:
Pin Share

 

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link