Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Πόσο ακόμα θα περιμένει η Εύβοια την ανάπλαση.

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Πόσο ακόμα θα περιμένει η Εύβοια την ανάπλαση.

Μετά και τις πρόσφατες πυρκαγιές που δείχνουν πως οι μόνιμες παθογένειες παραμένουν ζωντανές, η Εύβοια αντιμετωπίζει μια παρατεταμένη εγκατάλειψη χωρίς καμία εξήγηση από την πλευρά της πολιτείας. Οι εξαγγελίες και το πρόγραμμα ανάπλασης που θα ήταν γρήγορα έτοιμο και άμεσα εφαρμόσιμο αποδείχτηκαν μια ακόμα πλάνη. 

Περιοχές ολόκληρες στη Βόρεια Εύβοια εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν την ερείπωση. Σήμερα, οι απασχολήσεις στη γεωργία, στη κτηνοτροφία και στο ρετσίνι έχουν υποτιμηθεί ή έχουν σταματήσει. Η ανάπλαση παραμένει κενό γράμμα.  Ο τουρισμός υπολειτουργεί, το περιβάλλον παραμένει στην εικόνα καταστροφής. Οι παρεμβάσεις που είναι έτσι κι αλλιώς; απαραίτητες έχουν τελματώσει.

Η κυβερνητική πολιτική δείχνει με την στάση της ποιες είναι οι προτεραιότητες. 

Το Εθνικό Μέτωπο που δεν έχει κουραστεί να επισημαίνει ό,τι τίποτα δεν είναι τυχαίο θεωρεί την εγκατάλειψη της Εύβοιας σκόπιμη και δραματική.

Η δικαιολογία περί γραφειοκρατίας είναι γελοία καθώς δεν μπορείς να ισχυρίζεσαι ό,τι κυβερνάς και ό,τι εκσυγχρονίζεις το κράτος και επί χρόνια να μην μπορείς να κάνεις το αυτονόητο.

Ανακοίνωση της Οργάνωσης Εύβοιας του Εθνικού Μετώπου

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link