Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Σεισάχθεια: Διαγραφή χρέους σε αγρότες  και νοικοκυριά

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Σεισάχθεια: Διαγραφή χρέους σε αγρότες  και νοικοκυριά

Άρθρο του Μπουγά Τρύφων 

Μέλος ΕΣ Εθνικού Μετώπου 


Το έργο των μνημονιακών κυβερνήσεων είτε με την προβιά των νεοφιλελέδων, είτε με την προβιά των αριστερών, συνεχίζει τώρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη, σε βάρος του ελληνικού λαού, που συμπληρώνει φέτος 1.5 δεκαετία, που τα υπερχρεωμένα κόμματα του συνταγματικού τόξου, τον έχουν γονατίσει και  τον έχουν φέρει στην απελπισία και την απαξίωση.

Οι Έλληνες τούτη τη στιγμή, έχουν ανάγκη από κινήσεις που θα μπορέσουν να ξεσφίξουν τη θηλιά από το λαιμό τους και ταυτόχρονα θα δώσουν νέα πνοή στην ελληνική οικονομία, προσφέροντας ταυτόχρονα και ένα σημείο εκκίνησης, στην προσπάθεια για τη λύση του δημογραφικού προβλήματος. Οι ψευτοδημοκράτες του συνταγματικού τόξου, βλέπουν σαν λύση την αντικατάσταση πληθυσμού από Αφρικανούς και Ασιάτες λαθρομετανάστες. Κάτι το οποίο πλέον έχουν πάρει είδηση σε όλον τον πλανήτη, όπως  μαρτυρά και η πρόσφατη τοποθέτηση του μεγιστάνα Έλον Μασκ, στο διαδίκτυο. 

Οι εθνικιστές είναι οι μόνοι που μπορούν να έρθουν σε ρήξη με την  Ευρώπη των τραπεζιτών και των πολυεθνικών. Το πανευρωπαϊκό μέτωπο των αγροτών που ξεσηκώθηκε πριν από μερικούς μήνες, θα πρέπει σε όλη την Ευρώπη να ενισχύσει για τα δικό του συμφέρον τα εθνικιστικά κόμματα. Κόμματα που πραγματικά είναι δίπλα στον πολίτη και κυβερνήσεις που δεν  θα στέλνουν τον ΕΝΦΙΑ σε κατεστραμμένους από τις θεομηνίες αγρότες, όπως αυτή του νεοφιλελέδων του Μητσοτάκη. 

Η επιστροφή στην εθνική παραγωγή αποτελεί μονόδρομο, αλλά αυτή δεν μπορεί να έρθει, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλη την Ευρώπη, μέσα από συστημικά κόμματα, εξαρτημένα από και πλήρως υποταγμένα σε τράπεζες. Δεν μπορεί το κόμμα που χρωστάει πάνω από μισό δις ευρώ, αλλά και τα υπόλοιπα του συνταγματικού τόξου, να απαιτούν από αγρότες και υπερχρεωμένα νοικοκυριά, ν’ αποπληρώσουν τα δάνεια τους με ληστρικούς όρους, και με τη δαμόκλειο σπάθη, των κατασχέσεων, πάνω από το κεφάλι της κοινωνίας.  Η διαγραφή όλων των χρεών των αγροτών σε τράπεζες, το πάγωμα των οφειλών στο δημόσιο, για ένα εύλογο διάστημα τουλάχιστον μιας τριετίας, αποτελεί μονόδρομο για την άνθιση της εθνικής παραγωγής. 

Οι ψευτοδημοκράτες πιστεύουν επίσης, πως με τα επιδόματα, που δίνονται μόνον για ψηφοθηρικούς λόγους , προκειμένου να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση πως βοηθούν την (κανονική) ελληνική οικογένεια, με πατέρα και μητέρα, μπορούν να αποτελέσουν μια ανακούφιση. Για τη λύση έχουν ήδη αποφασίσει πως μακροχρόνια, πρέπει ν’ αντικαταστήσουν τους Έλληνες εις το Γένος. Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δεν το διαπιστώνουν ξεκάθαρα καθημερινά; Η ελληνική οικογένεια, για να μπορέσει να επιβιώσει αλλά συνάμα και για ν’ αποκτήσει το κίνητρο να τεκνοποιήσει, θα πρέπει να απαλλαγεί από τους βραχνάδες των χρεών και να λάβει ουσιαστική βοήθεια προκειμένου να φέρει στον κόσμο Ελληνόπουλα. Αυτό δεν θα συμβεί ποτέ, από το κόμμα των πολιτικών κομμάτων του συνταγματικού τόξου. 

Για το μέλλον της αγροτιάς και της ελληνικής οικογένειας, ο εθνικισμός είναι μονόδρομος. Τα ψέματα, αλλά και ο χρόνος έχουν εξαντληθεί. Μοναδική διέξοδος για την Ευρώπη των Λαών και όχι των Αφροασιατών, αποτελούν τα εθνικιστικά κόμματα.

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link