Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Τέμπη: η συγκάλυψη είναι συνενοχή. 

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Τέμπη: η συγκάλυψη είναι συνενοχή. 

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το έγκλημα στα Τέμπη. Έγκλημα με σαφής πολιτικές και ποινικές ευθύνες οι οποίες ούτε έχουν αποδοθεί και όλα δείχνουν ότι γίνεται προσπάθεια συγκάλυψης τους, γεγονός που από μόνο του αποτελεί ένα ακόμα κρίκο στην αλυσίδα που συνθέτει την τραγωδία των Τεμπών. 

Πολιτικές ευθύνες που ξεκινούν από το ξεπούλημα της Trenose από την κυβέρνηση Σύριζα και φτάνουν στην κυβέρνηση Μητσοτάκη που αδιαφόρησε και έκρυψε τις καταγγελίες στα προβλήματα ασφαλείας του σιδηροδρομικού δικτύου. Στο θέμα της συγκάλυψης αυτών των ευθυνών, η ευθύνη αφορά αποκλειστικά την παρούσα κυβέρνηση. Με την αλαζονεία της, με την αδιαφορία της στον πόνο των συγγενών των θυμάτων, με τα κοινοβουλευτικά τερτίπια της στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.  

Ευθύνες όμως υπάρχουν και στην ελληνική κοινωνία που ένα κομμάτι της έβαλε το προσωπικό και κομματικό συμφέρον πάνω από την απόδοση Δικαιοσύνης. Ευθύνες υπάρχουν και στο κομμάτι της κοινωνίας που επέλεξε την αποχή από τις εκλογές και όχι την σαφή καταδίκη του πολιτικού συστήματος. 

Το πολιτικό σύστημα που βάζει τα κέρδη πάνω από την ασφάλεια της ζωής του Έλληνα και το κομματικό κράτος πάνω από την πατρίδα και την κοινωνία. Αυτό το πολιτικό σύστημα οφείλει να τιμωρηθεί και κυρίως να αλλάξει στην δομή του. Αλλιώς η αλλαγή προσώπων, κομμάτων και χρωμάτων θα συνεχίσει το έγκλημα και θα οδηγήσει σε καινούργιο. 

Το Εθνικό Μέτωπο επιμένει: το πολιτικό σύστημα της διαφθοράς και της αδιαφορίας δεν βελτιώνεται αλλά ανατρέπεται. 

Γραφείο Τύπου του Εθνικού Μετώπου 

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link