Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Τιμωρήστε το σαθρό και διεφθαρμένο σύστημα!

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Τιμωρήστε το σαθρό και διεφθαρμένο σύστημα!


MANOS ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 07 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023


Οι αυριανές εκλογές για την ανάδειξη περιφερειακών και δημοτικών αρχών είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να τιμωρηθούν οι ένοχοι για την κατάντια της πατρίδας και της κοινωνίας. Η αυτοδιοίκηση που βρίθει διαφθοράς και ανεπάρκειας χρειάζεται μια πλήρη ανανέωση μακριά από τις παλαιοκομματικές συνταγές, μακριά από την πελατειακή αντίληψη που τόσα χρόνια ταλανίζει τον τόπο.
Η κατάσταση όπως διαμορφώθηκε τους τελευταίους μήνες, με τις πυρκαγιές, τις πλημμύρες, την πλήρη ανεπάρκεια του κράτους – επιτηρητή των Βρυξελλών, με την ακρίβεια να θερίζει την κοινωνία, την ανάπτυξη να βασίζεται μόνον στην εκποίηση Ελληνικής γης, τις τράπεζες να αλωνίζουν σε βάρος του λαού, την παράνομη μετανάστευση να αλλοιώνει την φυσιογνωμία της πατρίδας μας και να προωθεί την αντικατάσταση πληθυσμού, την ήδη προετοιμαζόμενη υποχώρηση των εθνικών δικαίων, απαιτεί την άμεση αντίδραση που θα φανεί μόνον με την μαζική απόρριψη των υποψηφίων του δομημένου ξενοκίνητου πολιτικού συστήματος.
Ψηφίστε ανεπιφύλακτα πατριωτικούς συνδυασμούς, ψηφίστε εθνικιστές υποψηφίους. Αποδοκιμάστε τους συνδυασμούς που συνεργάζονται με τα κόμματα εξουσίας και ο λόγος του περιορίζεται σε τοπικές αναφορές ανώδυνου χαρακτήρα, απομακρυνθείτε από την παθογένεια; των προσωπικών σχέσεων. Η συμμετοχή σου και η ψήφος σου είναι πολιτική πράξη και η περίοδος είναι κρίσιμη για το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας.


Ανακοίνωση του Πολιτικού Γραφείου του Εθνικού Μετώπου

follow και like:
Pin Share

 

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link