Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Το Εθνικό Μέτωπο στην εκδήλωση Μνήμης για την σφαγή στον Μελιγαλά. 

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Το Εθνικό Μέτωπο στην εκδήλωση Μνήμης για την σφαγή στον Μελιγαλά. 

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου τελέστηκε η εκδήλωση Μνήμης των θυμάτων της κουμουνιστικής θηριωδίας στον Μελιγαλά που φέτος συμπληρώθηκαν 80 χρόνια από τον φρικτό σχεδιασμό και την πραγματοποίηση της. 

Το Εθνικό Μέτωπο με μία πολυπληθή και δυναμική παρουσία έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Παρέστη αντιπροσωπεία της ΚΔ με επικεφαλής τον Γ.Γ του κόμματος Μάνο Κώνστα, η Οργάνωση Μεσσηνίας με μεγάλη συμμετοχή μελών του Εθνικού Μετώπου Νεολαίας και αντιπροσωπείες από τις Οργανώσεις Αργολίδας και Κορινθίας. 

Να σημειώσουμε την χωρίς λόγο υπερβολική στάση της αστυνομίας που με ασφυκτικούς ελέγχους και μπλόκα δημιουργούσε ένα κλίμα τρομοκρατίας. Να σημειώσουμε επίσης, την παντελή απουσία εκπροσώπων του κοινοβουλίου, κυρίως δε των αυτοχαρακτηριζόμενων πατριωτικών κομμάτων. 

Όπως δήλωσε ο Γ.Γ του Εθνικού Μετώπου: ” Η επέτειος Μνήμης του Μελιγαλά είναι ένα διαρκές προσκλητήριο αγώνα ενάντια στους φυσικούς αυτουργούς του εγκλήματος της αριστεράς αλλά και στους ηθικούς αυτουργούς,  της αστικής δεξιάς,  που νομιμοποίησαν τους πρώτους και απαξίωσαν την απόδοση τιμής και Μνήμης στους νεκρούς. ” 

Οργάνωση Μεσσηνίας του Εθνικού Μετώπου. 

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link