Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Το Εθνικό Μέτωπο στο μέτωπο της πυρκαγιάς στην Αττική. 

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Το Εθνικό Μέτωπο στο μέτωπο της πυρκαγιάς στην Αττική. 

Για πάνω από 2 ημέρες η καταστροφική πυρκαγιά καίει σε πολλές περιοχές της Αττικής. Χιλιάδες στρέμματα δάσους έχουν καεί, καλλιέργειες, σπίτια, μαγαζιά, εργοστάσια ενώ έφτασαν να κινδυνέψουν ολόκληρες περιοχές και οικισμοί, ακόμα και εντός του αστικού ιστού. 

Πυροσβέστες δίνουν μία μεγάλη μάχη με τη φωτιά, χωρίς δυστυχώς, κάποιο εμφανές σχέδιο δράσης από την κυβέρνηση. Την ώρα που κινδυνεύαν ζωές και περίεργες αναζωπυρώσεις ξεσπούσαν σε διάφορα σημεία, η κυβέρνηση ήταν εξαφανισμένη ή μιλούσε για ” επικίνδυνες κηλιδώσεις ” και έστελνε μηνύματα για εγκατάλειψη περιοχών. 

Μαζί με τους Πυροσβέστες, χιλιάδες κάτοικοι και εθελοντές δίνουν την μάχη της κατάσβεσης. Το Εθνικό Μέτωπο, μαζί με ομάδες Εφέδρων και άλλων εθνικιστών βρέθηκε στο μέτωπο της πυρκαγιάς. Στην άνω Πεντέλη σώζοντας σπίτια, στα Βριλήσσια και στο Πάτημα Χαλανδρίου στα εργοστάσια που έγιναν παρανάλωμα της φωτιάς και όσα σώθηκαν ήταν από τις προσπάθειες των λίγων πυροσβεστών και των πολλών εθελοντών εκεί. 

Αυτό ήταν το καθήκον κάθε Έλληνα που αγαπά την γη, την φύση και τον συνέλληνα. Η καταστροφή δυστυχώς συνεχίζεται, μέτωπα φωτιάς είναι ακόμα ενεργά, η καταγραφή της ζημιάς τώρα αρχίζει, ενώ ομάδας ” ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων ” , έχουν ξεκινήσει το πλιάτσικο.  

Γιαυτό και τα στελέχη και τα μέλη του Εθνικού Μετώπου θα συνεχίσουν να είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης. 

Γραφείο Τύπου του Εθνικού Μετώπου.  

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link