Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Τυχαίο; Δεν νομίζω…

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Τυχαίο; Δεν νομίζω…

Η πρόσφατη αποκάλυψη της λεκτικής και σωματικής επίθεσης εκ μέρους του πρώην Υπουργού της κυβέρνησης της Ν.Δ. αποδεικνύει όχι μόνο την αλαζονεία του σάπιου πολιτικού συστήματος, αλλά επιπλέον επαληθεύει έτι περαιτέρω και το πόσο θρασύδειλο είναι στην πραγματικότητα, δικαιώνοντας φυσικά το σύνθημα: “Αλήτες, Προδότες, Πολιτικοί”.

Μπορεί μεν τώρα όψιμα οι συνήγοροι της κυβέρνησης, ήτοι τα στελέχη της Ν.Δ. και οι ελεγχόμενοι δημοσιογράφοι της να προβαίνουν στην καταδίκη του περιστατικού, αλλά “λησμονούν” κατά ένα περίεργο τρόπο κάτι πολύ σημαντικό. Πέραν της ίδιας της απαράδεκτης επίθεσης του Λευτέρη Αυγενάκη εις βάρος ενός υπαλλήλου του αεροδρομίου, επειδή “τόλμησε” ο τελευταίος να μην καθυστερήσει το αεροπλάνο περισσότερο μέχρι να επιβιβαστεί ο “εθνικός μας εκπρόσωπος” και να μην χάσει το ταξίδι του, δεν έχει σχολιαστεί σχεδόν καθόλου από πολιτικούς και τα Μ.Μ.Ε. το γεγονός ότι αυτό το περιστατικό επίδειξης προκλητικής υπεροψίας συνέβη αρκετές ημέρες πριν αποκαλυφθεί στην επικαιρότητα.

Συγκεκριμένα, στο μαγνητοσκοπημένο απόσπασμα φαίνεται ολοκάθαρα η ημερομηνία του συμβάντος και ότι αυτό συνέβη στα τέλη Ιουνίου, ενώ για κάποιο περίεργο λόγο “δημοσιοποιήθηκε” μόλις χθες το πρωί στα μέσα ενημέρωσης. Πως συνέβη κάτι τέτοιο όταν πρόκειται για έναν βουλευτή και μάλιστα πρώην Υπουργό της κυβέρνησης;

Ένας καχύποπτος θα σκεπτόταν το “σενάριο συνωμοσίας” ότι τάχα η κυβέρνηση προσπάθησε να το αποσιωπήσει, λαϊκιστί να το “κουκουλώσει”, αλλά επειδή εν τέλει το περιστατικό αυτό έλαβε έκταση, αναγκάστηκε το κατεστημένο να ανεχθεί την ύπαρξη του προσωρινά στην επικαιρότητα, διότι φυσικά σύντομα θα ξεχαστεί.

Πιστεύει όμως κανείς ότι ένας ολόκληρος πρωθυπουργός δεν είχε πληροφορηθεί έγκαιρα ένα τέτοιο συμβάν, το οποίο συνέβη σε έναν πολυσύχναστο αερολιμένα με οπτικό υλικό και δημόσιες καταγγελίες της αρμόδιας ομοσπονδίας εργαζομένων; Αν πράγματι η παραπάνω ευφάνταστη υπόθεση ισχύει και κάποιος συνειδητά το πιστεύει, τότε θα έπρεπε να ανησυχεί για την “αποτελεσματικότητα” του επιτελικού κράτος του Κυριάκου Μητσοτάκη.

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link