Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Χιλιάδες λαθρομετανάστες μας στέλνει η Ιταλία δια μέσου Αλβανίας

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Χιλιάδες λαθρομετανάστες μας στέλνει η Ιταλία δια μέσου Αλβανίας

Ενεργοποιείται την Τρίτη 20 Αυγούστου η συμφωνία μεταξύ Ιταλίας και Αλβανίας για μεταφορά λαθρομεταναστών στο έδαφος της δεύτερης από την πρώτη. 

Η συμφωνία είχε γίνει το περασμένο έτος μεταξύ των κυβερνήσεων των 2 χωρών και προβλέπει την άμεση μεταφορά σε δομές στην Αλβανία λαθρομεταναστών που εντοπίζονται στον θαλάσσιο χώρο της Ιταλίας. Με τον τρόπο αυτό, οι ιταλικές αρχές δεν θα υπόκεινται στους νόμους της ΕΕ που αφορούν τους δήθεν πρόσφυγες. Στις δομές θα γίνεται έλεγχος για το ποιοι δικαιούνται άσυλο, αυτοί θα επιστρέφουν στην Ιταλία, ενώ οι υπόλοιποι θα μπαίνουν σε διαδικασία απέλασης από την Αλβανία. Εδώ αρχίζουν βέβαια τα δύσκολα και τα ύποπτα… 

Η Αλβανία, ως μη μέλος της ΕΕ, αλλά και γιατί δεν ζει το μεταναστευτικό πρόβλημα, δεν διαθέτει συμφωνίες επιστροφής και απέλασης με τις χώρες που προέρχονται οι λαθρομετανάστες. Οπότε, πιστεύει κανείς ότι η ” φιλόξενη ” Αλβανία θα τους ταΐζει και προσέχει στο έδαφος της; Όχι φυσικά! Οι λαθρομετανάστες θα αφήνονται να προωθηθούν σε τρίτες χώρες αυτοβούλως. Και ποια χώρα συνορεύει με την Αλβανία που είναι μέλος του μεταναστευτικού παραδείσου της ΕΕ; Φυσικά η Ελλάδα. 

Η Αλβανία με όλα τα παραπάνω κερδίζει σε πολλά μέτωπα. Πρώτον θα λάβει από την Ιταλία το ανάλογο μπαξίσι για την εξυπηρέτηση. Δεύτερον, με την μεταναστευτική κρίση που θα δημιουργηθεί, θα μπορεί να πιέζει την ΕΕ για κονδύλια αλλά και για ένταξη ώστε οι ” πρόσφυγες ” να μπουν στην φιλάνθρωπη αγκάλη των νόμων της τελευταίας. Τρίτον, οι λαθρομετανάστες που θα θέλουν να περάσουν στην Ελλάδα , θα περνούν από τη γη της Βορείου Ηπείρου με όλες τις πιέσεις που θα δημιουργεί αυτό στους Έλληνες της περιοχής. Τέταρτον, η Ελλάδα, μετά τα μεγάλα μέτωπα στον Έβρο , το Α. Αιγαίο και την Κρήτη, το μικρότερο μέτωπο, ακόμα, της ΝΔ Πελοποννήσου, θα αποκτήσει μία νέα πύλη εισόδου λαθρομεταναστών στην Ήπειρο. Στην αφύλακτη Ήπειρο να σημειώσουμε. 

Η Ελλάδα με τις αυτοκτονικές πολιτικές των κυβερνήσεων της στο μεταναστευτικό, στην ουσία περικυκλώνεται από χώρες που τις στέλνουν μετανάστες. Μόνη λύση η πραγματική φύλαξη των συνόρων, η αποτρεπτική διαβίωση των παρανόμων στην χώρα μας και η καταγγελία των συμφωνιών με την ΕΕ που καθιστούν την κοινωνία μας, σκουπιδότοπο λαθρομεταναστών. 

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link