Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Ψηφίζω Εθνικό Μέτωπο. Είναι θέμα συνείδησης και νοημοσύνης

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Ψηφίζω Εθνικό Μέτωπο. Είναι θέμα συνείδησης και νοημοσύνης

Στην αναμέτρηση της 9ης Ιουνίου κρίνονται οι συσχετισμοί ανάμεσα στο εγχώριο και ευρωπαϊκό σύστημα και στις δυνάμεις που αντιδρούν στην Ευρώπη και στην πατρίδα μας. Το ευτύχημα είναι ό,τι έχει γίνει αντιληπτό σε μεγάλο μέρος της κοινωνίας ό,τι καλείται να επιλέξει ανάμεσα στην Ευρώπη του πολιτισμού ή του πολυπολιτισμού που αντιπροσωπεύει το τέλος της ιστορικής διαδρομής μιας ηπείρου, ανάμεσα στα συμφέροντα των πολυεθνικών και των λαών, ανάμεσα στα έθνη και στις κοινωνίες χωρίς ταυτότητα, ανάμεσα στην προοπτική της αναγέννησης και την διολίσθηση στο χάος ενός εφιαλτικού κόσμου. Το δυστύχημα είναι ό,τι αυτός ο πολύ σημαντικός πληθυσμός που συνειδητοποιεί την κατάσταση στην Ελλάδα αντιμετωπίζει μια ύπουλη χειραγώγηση.

Το πολιτικό κατεστημένο και συνεργασία με το επιχειρηματικό και το επικοινωνιακό που μαζί αποτελούν αυτό που ορίζουμε ως μεταπολιτευτικό σύστημα εξουσίας, έχουν δημιουργήσει ή έχουν ασκήσει τον έλεγχο σε φορείς που με τρόπο ξεκάθαρα προσωποπαγή και χωρίς καμία διαδικασία διαμόρφωσης πολιτικής εμφανίζονται να εκπροσωπήσουν τον εθνικό χώρο. Πρόσωπα με πολιτική καταγωγή από τα μεγάλα συστημικά κόμματα, με ποτάμια χρηματοδότησης που δεν μπορεί αν είναι τυχαία, με σκανδαλώδη προβολή στα μέσα επικοινωνίας ετοιμάζονται να καρπωθούν ένα μεγάλο κομμάτι της αντισυστημικής ψήφου ενώ όλα δείχνουν ό,τι σύντομα οι ψηφοφόροι θα αναρωτιούνται, μήπως έκαναν λάθος.

Η μεγαλύτερη, σημαντικότερη και ασφαλέστερη πράξη που οφείλει να κάνει ο ψηφοφόρος είναι να αξιολογήσει τα δεδομένα και κυρίως τα πρόσωπα και την πορεία τους. Να αναλογιστεί πως είναι δυνατόν να εκπροσωπήσει μια πολιτική ρήξης ένα πρόσωπο που κατάφωρα ευνοείται από το σύστημα, που βρίσκονται τα χρήματα, ποια είναι η πορεία πολιτική και κοινοβουλευτική αυτών που ήδη έχουν εκλεγεί.Η περίπτωση του Εθνικού Μετώπου είναι ζώσα μαρτυρία αγώνα, βάθους ανάλυσης, ιδεολογικής συνέπειας και κυρίως καθαρή διέξοδος χωρίς σκοτεινές όψεις και παρασκηνιακές διαπραγματεύσεις.

Την 9η Ιουνίου ο ψηφοφόρος που σκέπτεται πατριωτικά, που σκέπτεται εθνικιστικά, έχει μια και μόνο επιλογή, αυτή του Εθνικού Μετώπου. Δοκιμασμένη, σοβαρή, αξιόπιστη . Εάν πρέπει να αναζητήσεις μια διέξοδο εθνική και όχι πρόσκαιρες νίκες που γρήγορα διαψεύδονται, τότε μόνον Εθνικό Μέτωπο. Είναι θέμα συνείδησης και νοημοσύνης.

Εμμανουήλ Κώνστας

Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Μετώπου 

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link