Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Έγκλημα χωρίς τιμωρία, διαφθορά χωρίς τέλος

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Έγκλημα χωρίς τιμωρία, διαφθορά χωρίς τέλος

Σε περιόδους οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, το έγκλημα, το μαύρο χρήμα, η εγκληματικότητα και η διαφθορά ανθούν. Αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα της διαρκούς κρίσης που από τα μνημόνια έφτασε στην ενεργειακή κρίση και την “ανάπτυξη” μόνο των λίγων και των πολυεθνικών.

Το έγκλημα που καθημερινά αυξάνεται και η διαφθορά που γιγαντώνεται μαζί του, δεν αντιμετωπίζονται με αλλαγές Υπουργών, προβιβασμούς πολιτικών φίλων και την ενίοτε τιμωρία χαμηλόβαθμων αστυνομικών που αποτελούν τον τελευταίο τροχό της αμάξης. Ούτε επίσης, με συλλήψεις μόνο αναλώσιμων κακοποιών που πάντα γίνονται την κατάλληλη επικοινωνιακή στιγμή, τυχαία πάντα.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης για μια ακόμα φορά έγινε Υπουργός Προ. Πο. εξαργυρώνοντας μια τυχαία έκρηξη που οδήγησε στην εξάρθρωση (;) της 17 Ν. Από τότε, στις Υπουργείες του, οι δολοφονίες περισσεύουν, το έγκλημα υπάρχει στη διπλανή πόρτα του πολίτη. Οι καλές σχέσεις του με τα ΜΜΕ, δεν αποτελούν συνταγή επιτυχίας, αλλά πρότυπο κουκουλώματος κάτω από το χαλί.

Ο πολίτης, η κοινωνία, δεν ενδιαφέρεται για τις όποιες αλλαγές στην ηγεσία της αστυνομίας, αλλά για την ασφάλεια του και την πραγματική αστυνόμευση. Στο δρόμο και όχι στα σπίτια των πολιτικών και των κολλητών. Για μία ακόμα φορά, οι κυβερνήσεις της διαφθοράς, οι πολιτικές που κρύβουν την αλήθεια και αφήνουν το έγκλημα ατιμώρητο επικρατούν.

Το έγκλημα αυτό θέλει αλλαγή του κόμματος των πολιτικών κομμάτων, ρήξη με την ολιγαρχία της μαύρης μπίζνας και της δημόσιας διαφθοράς. Γιατί αυτό που δεν διορθώνεται, ανατρέπεται

Γραφείο Τύπου του Εθνικού Μετώπου

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link