Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Ένα ακόμα βήμα στο σκοτάδι του εφιαλτικού κόσμου

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Ένα ακόμα βήμα στο σκοτάδι του εφιαλτικού κόσμου

Η υπερψήφιση του νομοσχεδίου για το γάμο των ζευγαριών του ίδιου φύλλου και της δυνατότητας για τεκνοθεσία, αποδεικνύει την παρακμή της πατρίδας που σε επίπεδο θεσμικό και στις κυβερνώσες ελίτ σαφώς προηγείται της κοινωνίας. Η κατάθεση του νομοσχεδίου από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και η μαζική συμμόρφωση της κοινοβουλευτικής ομάδας δεν αφήνει καμία αμφιβολία για τον προσανατολισμό της Νέας Δημοκρατίας που ο ρόλος της στο πλευρό των πυλώνων της παγκοσμιοποίησης την καθιστά κύριο όργανο για την αποδόμηση της πατρίδας και της κοινωνίας.

Η πλήρης επικράτηση της άποψης των κοινοτήτων των ομοφυλόφιλων αλλά και η δειλία που επέδειξαν όλοι οι παράγοντες της λεγόμενης “λαϊκής δεξιάς”  ή του “συντηρητισμού” σε συνδυασμό με την συνεπή στάση των αριστερών κομμάτων, φανερώνει την απόλυτη δυσαρμονία με την πλειοψηφία της κοινωνίας αλλά και με τις αρχές της φύσης, της παράδοσης και της λογικής. Αυτό το νομοσχέδιο που φαίνεται ότι επιβλήθηκε και από ξένους κύκλους του δικαιωματισμού,  θα πρέπει να λειτουργήσει ως μηχανισμός αφύπνισης των Ελλήνων και των Ελληνίδων για την αντίδραση στον εφιαλτικό κόσμο που έρχεται.

Το Εθνικό Μέτωπο καλεί κάθε σκεπτόμενο πολίτη να αναλογιστεί την παρούσα κατάσταση και να αντιδράσει με την στάση του και τη ψήφο του.

Από το Γραφείο Τύπου του Εθνικού Μετώπου

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link