Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Αγωνίσου με το Εθνικό Μέτωπο για την Πατρίδα και την κοινωνία.

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Αγωνίσου με το Εθνικό Μέτωπο για την Πατρίδα και την κοινωνία.

Λίγα 24ωρα πριν από τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, το Εθνικό Μέτωπο έχει ήδη νικήσει. Γιατί τα μέλη, τα στελέχη, οι υποψήφιοι, οι φίλοι του έδωσαν την μεγάλη μάχη για την διάδοση των εθνικών ιδεών στην κοινωνία.    

Με συγκεντρώσεις και περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, με εμφανίσεις στον χρόνο που μας δόθηκε στα ΜΜΕ, με διανομή υλικού, με παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα, οι θέσεις για την Εθνική Ταυτότητα, την Εθνική οικονομία και κυριαρχία ακούστηκαν δυνατά και ανόθευτα ιδεολογικά ,στην πατρίδα μας. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεκάδες νέοι συναγωνιστές εντάχθηκαν στις τάξεις του Εθνικού Μετώπου σε αυτή την μάχη αλλά και για αυτή που συνεχίζεται από της 10 Ιουνίου και μετά. Την ώρα που άλλοι μετράνε ψήφους, οι Εθνικιστές, μετράμε στελέχη, πυρήνες και τοπικές για τις νέες μάχες ενάντια στην αντικατάσταση πληθυσμού και την φτωχοποίηση. 

Τις τελευταίες αυτές ημέρες της εκλογικής διαδικασίας δράσε, ενημέρωσε, γίνε αντιπρόσωπος των ιδεών μας. Περιφρούρησε τον αγώνα μας από τα μαγειρέματα του ” συνταγματικού τόξου ” που ενοχλείται όσο τίποτα άλλο από την ξεκάθαρη πολιτική και ιδεολογική έκφραση αυτών των ιδεών. Περιφρούρησε τον αγώνα μας από τους λογοκλόπους των θέσεων μας, τους τυχοδιώκτες, τους ασόβαρους και τους δυσαρεστημένους της ΝΔ. 

Ο Εθνικισμός είσαι εσύ, αγωνίσου στο Εθνικό Μέτωπο. 

Πολιτικό Γραφείο του Εθνικού Μετώπου. 

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link