Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

«Αιγαίο για πάντα ελληνικό», η μόνη απάντηση στην επίσκεψη Ερντογάν

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

«Αιγαίο για πάντα ελληνικό», η μόνη απάντηση στην επίσκεψη Ερντογάν


MANOS ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023


Στην Αθήνα και όχι στην Θεσσαλονίκη, για λόγους “ασφαλείας” , θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Ερντογκάν με τον Μητσοτάκη στις 7 Δεκεμβρίου. Το κλίμα συνεργασίας στο Αιγαίο και το μεταναστευτικό είναι τα κύρια πιάτα στο μενού αυτής της πρώτης συνάντησης που μόνο στόχο έχει την εθνική υποχώρηση.


Μία υποχώρηση στην εθνική κυριαρχία στο Αιγαίο που θα την βαφτίσουν ” κλίμα εμπιστοσύνης”. Μία ανταλλαγή στο μεταναστευτικό με μείωση των ροών από την Τουρκία, αφού η χώρα μας έχει να παραλάβει το πακέτο προσφύγων από την Γάζα. Βίζες, ανεξέλεγκτες, για Τούρκους στα νησιά του Αιγαίου και λιμενικοί της γείτονος στα ίδια νησιά που η Τουρκία αμφισβητεί την κυριαρχία της Ελλάδας.


Όλα αυτά, με τις ευλογίες των ΗΠΑ και των Βρυξελλών, που θέλουν τον ” σουλτάνο ” , οι μεν πρώτοι μεσολαβητή στον αραβικό κόσμο, οι δε δεύτεροι επιζητούν να σταματήσει τις ροές λαθρομεταναστών προς τις χώρες τους. Και η Ελλάδα; Στον ρόλο πάντα του υπάκουου παιδιού που κάνει ό,τι του λένε, περιμένοντας, στην καλύτερη, ένα οικονομικό πακέτο στήριξης.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η μόνη απάντηση που μπορεί να δοθεί από τους Έλληνες πατριώτες σε αυτή τη νέα προδοσία, είναι η δικαιολογία των πολλών μέτρων ασφαλείας που θα χρειασθούν στις 7 Δεκεμβρίου.


Γραφείο Τύπου του Εθνικού Μετώπου

follow και like:
Pin Share

 

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link