Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Ακροδεξιός εφιάλτης ή άνεμος αισιοδοξίας;

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

εθνικιστικό πατριωτικό κόμμα

Ακροδεξιός εφιάλτης ή άνεμος αισιοδοξίας;

Της Ιωάννας Καραδήμα

Υποψήφια Ευρωβουλευτής με το Εθνικό Μέτωπο

Κάθε ημέρα που περνά και πλησιάζουν οι Ευρωεκλογές, ένα άγχος έχει αρχίσει και πιάνει κάθε εκφραστή και θιασώτη του ” δημοκρατικού τόξου ” . Ενός τόξου που περιλαμβάνει από τα κόμματα εξουσίας, τους γραφειοκράτες των Βρυξελλών και φτάνει στους κάθε χρώματος και απόχρωσης δικαιωματιστές.
Αυτό το άγχος, εφιάλτη, τον λένε τα δημοσιογραφικά φερέφωνα αυτού του τόξου, είναι η άνοδος των κομμάτων που εκφράζουν τις εθνικές ιδέες σε κάθε χώρα της Ευρώπης. Αυτό το ρεύμα ιδεών και κομμάτων είναι αντίθετο στην μετατροπή των Εθνών σε πολυποτισμικό πολτό, των κοινωνιών σε δικαιωματιστικό πανηγύρι και των κρατών σε εντολοδόχους της ελίτ των Βρυξελλών.
Των Βρυξελλών που διοικούνται από μη αιρετά όργανα , αυτοδιορίζεται και απλά μοιράζει την πίτα των εξωθεσμικών συμφερόντων που εξυπηρετεί. Αυτή η ελίτ προωθεί ιδεοληπτικά, τις αρχές μίας μειοψηφίας που υπάρχει στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ. Τον πολυπολιτισμό μέσω της αντικατάστασης πληθυσμού και την διαστροφή των θεσμών της θρησκείας και της οικογένειας.

Αυτός ο εσμός ιδεών υπηρετεί οικονομικά συμφέροντα μετατρέποντας σε ένα νεοκουμουνιστικό μοντέλο την κοινωνία, με λίγους πλούσιους και πολλούς φτωχούς. Γιαυτό και ο αγώνας εναντίον του οφείλει να είναι εθνικός και κοινωνικός. Για την υπεράσπιση της εθνικής ταυτότητας, της φυσιολογικής κοινωνίας αλλά και της οικονομίας της παραγωγής και της ιδιοκτησίας.
Αυτό το σύστημα δεν διορθώνεται, ο φιλελευθερισμός δεν μπορεί ποτέ να γίνει ανθρώπινος γιατί από τη φύση του θέλει τον άνθρωπο δούλο της οικονομίας και του χρήματος. Ούτε τα κόμματα που τον εκφράζουν μπορούν να σουλουπωθούν από μια απλή ψήφο διαμαρτυρίας. Γιατί αυτό το σύστημα ιδεών θέλει ένα εθνικό σύστημα ιδεών απέναντι του και όχι δυσαρεστημένα κομμάτια του.

Στην Ελλάδα αυτό το σύστημα ιδεών και προτάσεων το εκφράζει το Εθνικό Μέτωπο. Γιατί μιλά για Εθνικισμό και δεν κρύβεται πίσω από ένα φτιασίδωμα πατριωτισμού, δεξιού, συνταγματικού, ελαφρώς συστημικού ή άλλου. Γιατί είναι ξεκάθαρο υπέρ της εθνικής οικονομίας και ενάντια σε κάθε φιλελευθερισμό. Γιατί δεν απολογείται για ιδέες και πρόσωπα, δεν αλλοιώνει τον λόγο του και έχει προτάσεις και θέσεις.

Στις Ευρωεκλογές ας κάνουμε τον εφιάλτη τους έναν άνεμο αλλαγής και αισιοδοξίας για την πατρίδα, την κοινωνία, τα παιδιά μας.

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link