Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Αυτοκριτική και Δράση

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Αυτοκριτική και Δράση

Γράφει ο Αθανάσιος Χασάπης, Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το Εθνικό Μέτωπο

Ήρθε η στιγμή που πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Ο Εθνικιστικός χώρος βρίσκεται σε αδιέξοδο. Η ένωση που ονειρεύονται κάποιοι, δυστυχώς δεν είναι τίποτα άλλο αυτή την στιγμή από προσωπικές φιλοδοξίες ορισμένων που καλοβλέπουν τον εαυτό τους στην βουλή.

Η αποτυχημένη εκπροσώπηση του Εθνικιστικού – Πατριωτικού κινήματος στο κοινοβούλιο, μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε την αυτοκριτική μας – ΟΛΟΙ μας. Ο Εθνικιστικός χώρος δεν χρειάζεται βολευτές και υπηρέτες του συστήματος, χρειάζεται πύρινο, αληθινό, απλό λόγο με επιχειρήματα και ιδέες με μοναδικό γνώμονα την σωτηρία του Έθνους και της Πατρίδας μας.Η μόνη Εθνικιστική επιλογή είτε το θέλουν ή δεν το θέλουν κάποιοι είναι το Εθνικό Μέτωπο.

Ευελπιστούμε οι ευρωεκλογές να αποτελέσουν το νέο ξεκίνημα για τον Εθνικιστικό χώρο. Να μην αφήσουμε τους εθνομηδενιστές , τους υπέρμαχους της παγκοσμιοποίησης να ολοκληρώσουν το έργο τους, ναμην γίνουμε η ντροπή των προγόνων μας. Πρέπει πάση θυσία στους καιρούς που διανύουμε να διατηρήσουμετην ξεχωριστή, μεγαλειώδη ταυτότητά μας αναλλοίωτη από ξένες επιρροές.

Εκπροσωπώντας το Εθνικό Μέτωπο στον νομό Μεσσηνίας καλούμε όλους τους συναγωνιστές τις συναγωνίστριες και κυρίως την νεολαία που αποτελεί την αρχή και το τέλος κάθε προσπάθειας, να έρθουν μαζί μας, να στηρίξουν και να ενισχύσουν τις τάξεις του κινήματος για να βρεθούμε στο κέντρο της κοινωνίας.  

Ώρα για Δράση – Ήρθε η ώρα της Αντεπίθεσης.

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link