Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Γνώση και έρευνα τα απαραίτητα όπλα του νέου Εθνικιστή

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Γνώση και έρευνα τα απαραίτητα όπλα του νέου Εθνικιστή

Για να υπάρξει συνέχεια του έθνους, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η σωστή διαπαιδαγώγηση και η ορθή εκμάθηση των αρχών, των ηθών, των παραδόσεων, βασικότατα της γλώσσας, που το συνέχει. Γι’ αυτό το λόγο η βασική στόχευση των εθνικιστών, για να έχει μέλλον η Ελλάδα, αλλά και για να κατορθώσουν οι επόμενες γενεές να αποτινάξουν τον ζυγό που έχει αλυσοδέσει την πατρίδα, είναι η δημιουργία, μιας υγιούς, πατριωτικά σκεπτόμενης και με βαθιά γνώση της ελληνικής παιδείας, νεολαίας. Αυτή είναι η πιο καθοριστική και κρίσιμη μάχη, που θα τη δώσουν οι νέοι εθνικιστές, μέσα και έξω από τα σχολεία. Δεν είναι μια μάχη της βίας, αλλά μια προσπάθεια για επικράτηση, μέσα από τις ιδεολογικές αντιλήψεις, αλλά θα έρθει πρωτίστως από την βαθιά μελέτη και την έρευνα.

Είναι ιερό καθήκον για τον νεαρό Εθνικιστή, η έρευνα και η αναζήτηση της βαθιάς γνώσης και η μελέτη της ελληνικής γραμματείας και φιλοσοφίας. Όπως επίσης και η έρευνα, στην οποία στεκόμαστε ιδιαίτερα. Δυστυχώς, τα βιβλία μέσα από τα οποία διδάσκονται οι Έλληνες μαθητές, είναι παραχαραγμένα και αλλοιωμένα ως προς το ιστορικό τους κομμάτι και τα κρίσιμα κομμάτια της νεότερης ελληνικής ιστορίας. Μέσα όμως και από την έρευνα και τις ανεξάρτητες πηγές που έχουν πλέον την δυνατότητα, να ανακαλύψουν στο διαδίκτυο, οι νέοι εθνικιστές, μπορούν να μελετήσουν οποιαδήποτε πηγή. Επιπλέον είναι αναγκαία, η μελέτη των Ελλήνων λογίων, λογοτεχνών και διανοητών, μέσα από τα διηγήματα, τα ποιήματα τους, ακόμα και αν κάποιους απ’ αυτούς, τους έχουν εξαφανίσει πλέον από τα βιβλία των λογοτεχνικών μαθημάτων, αφού μιλούσαν ξεκάθαρα για την εθνικιστική αντίληψη και την ελληνική παράδοση, ενώ κάποιοι απ’ αυτούς επισήμαναν τον κίνδυνο του κουμμουνισμού. «Όταν κανείς γίνει συνειδητός κομμουνιστής, παύει να είναι Έλληνας» υπογράμμισε ο Λέσβιος τεράστιος λογοτέχνης, Στρατής Μυριβήλης.

Η μάχη για την ανάδειξη και την επικράτηση της ιδεολογίας του εθνικισμού, σε ένα εκπαιδευτικό σύστημα που έχει διαβρωθεί από τα κομμουνιστικά πρότυπα και την αριστερίλα, θα είναι συνεχής. Είναι οι αριστεροί που ως πολιορκητικός κριός του διεθνισμού, του εκτελεστικού βραχίονα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, έχουν διαβρώσει την εκπαίδευση, έχουν καταντήσει τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, άσυλα παραβατικότητας, παρεμπορίου και ευρύτερης παρακμής. Ο νέος εθνικιστής οφείλει να βασίζει την αντίληψη του στο κυρίαρχο της φιλοσοφίας και την βαθιά μελέτη της. Η πάλη για τη μόρφωση είναι η βάση για την πάλη για μια καλύτερη ζωή, που θα έρθει μόνον μέσα από την αναστήλωση της πατρίδας, πάνω στα πατρογονικά της θεμέλια. Τα παιδιά της εργατικής τάξης που άμεσα συναντούν τους φραγμούς που βάζει η ελίτ, δεν έχουν παρά να πυκνώσουν τις τάξεις του εθνικισμού, προκειμένου να ξανακάνουμε την Ελλάδα, ελληνική και μια πατρίδα που θ’ αγκαλιάσει και θα προσφέρει γόνιμο έδαφος στις νέες γενιές, για μια ζωή με ευημερία και κυρίως εθνική αξιοπρέπεια, αυτήν που έχει παραδώσει το δήθεν δημοκρατικό τόξο.

Νέε συναγωνιστή και νέα συναγωνίστρια
Αγόρια και κορίτσια
Μέσα από το Εθνικό Μέτωπο
Θα τα καταφέρουμε

Γιατί ξέρουμε
Και μπορούμε


Μπουγάς Τρύφων
Μέλος ΕΣ Εθνικού Μετώπου

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link