Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Δεν είναι πρόσφυγες, είναι εισβολείς. 

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Δεν είναι πρόσφυγες, είναι εισβολείς. 

Στα πλαίσια της ονοματοδοσίας ” παγκόσμιων ημερών ” , η 20η Ιουνίου έχει χαρακτηριστεί ως Παγκόσμια ημέρα προσφύγων. Ποταμοί έχουν γίνει τα κροκοδείλια δάκρυα διαφόρων επαγγελματιών ευαίσθητων στο δράμα που δημιουργούν οι ροές όσων εισέρχονται παράνομα στη χώρα μας. Προεξέχων σε αυτούς τους επαγγελματίες της θλίψης, ο ” εθνικός διασώστης ” Ιάσονας που δεν έχασε ευκαιρία, στα όσα δημόσια βήματα του δόθηκαν, να κατηγορήσει την Ελλάδα και ιδιαίτερα το Λιμενικό Σώμα. 

Για το δουλεμπόριο που γίνεται εις βάρος αυτών των ανθρώπων, σιωπή. Για τα εκατομμύρια που αποφέρει σε ΜΚΟ και δήθεν ευαίσθητους , σιωπή. Για το γεγονός ότι ελάχιστοι από αυτούς που ζητούν άσυλο, δικαιούνται τον τίτλο του πρόσφυγα, σιωπή. Για τα εγκλήματα, την γκετοποίηση, τη διάλυση της κοινωνίας στις περιοχές που διαμένουν αυτοί, σιωπή.  

Στο Εθνικό Μέτωπο δεν σιωπούμε. Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει προσφυγικό ζήτημα, αλλά σχέδιο βίαιης αντικατάστασης πληθυσμού στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Ενα σχέδιο καλοπληρωμένο για τους οργανωτές του,τα έξοδα του οποίου τα επομίζονται οι λαοί της Ευρώπης. Μίας Ευρώπης που ξυπνάει και αντιδρά στην αλλαγή της εθνολογικής και πολιτισμικής ταυτότητας της. Κλειστά σύνορα και κλειστές οι κάνουλες χρηματοδότησης στους διακινητές, η απάντησή μας. 

Γραφείο Τύπου του Εθνικού Μετώπου. 

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link