Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Εθνικιστικός κυματοθραύστης κατά της ναρκο-κουλτούρας των προοδευτικών

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Εθνικιστικός κυματοθραύστης κατά της ναρκο-κουλτούρας των προοδευτικών

Η προσπάθεια για την απώλεια, κάθε μορφής αντίδρασης, διαφορετικής σκέψης και αντίληψης και η επιβολή ενός ψευδεπίγραφου τρόπου ζωής, είναι συντονισμένη από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και τα όργανα της σε κάθε χώρα. Η απάθεια, η αδράνεια, προωθείται συντονισμένα, πρώτα απ’ όλα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου μέσα σε αυτά προβάλλεται η έντονη ζωή και η συνθήκη, μιας άνετης διαβίωσης μέσω του εύκολου πλουτισμού. Ακόμα και η επικρατούσα μουσική μόδα της εποχής, θέλει τη νεολαία, να κρατά λεφτά, όπλα και να συναναστρέφεται με φανταχτερές γυναίκες. Το κατάλληλο εργαλείο, για να καταστεί αυτό, ως ο ενδεδειγμένος τρόπος ζωής για τη νεολαία, σαφώς και είναι τα ναρκωτικά. Η μεγαλύτερη παγίδα για κάθε νέο και νέα, που όμως οδηγείται στην ηθική και βιολογική του καταστροφή.

 Η υποκουλτούρα της αριστεράς στην Ελλάδα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με υπόγειες διαδρομές με τους ποινικούς. Αυτός ο συνδυασμός, μαζί με την ιδεολογία του εκμαυλισμού, του μηδενισμού των πάντων, της απομάκρυνσης της νεολαίας από τα ήθη και τα έθιμα και φυσικά, από την ίδια του την οικογένεια, ήδη έχουν καταστρέψει ένα σημαντικό μέρος της ελληνικής κοινωνίας. Μια νεολαία «μαστουρωμένη» είναι αδύνατο να βρει τρόπο αντίδρασης και να απαιτήσει καλύτερους όρους στην εργασία, στην υγεία και ασφαλώς είναι πολύ μακριά από τον πολιτισμό. Άλλωστε αυτοί που πολέμησαν για τη νομιμοποίηση κάποιων ελαφρών ναρκωτικών ουσιών, είναι εκείνοι που έφεραν πιο κοντά τη ναρκο-κουλτούρα στην ελληνική νεολαία. Αυτοί οι δήθεν δημοκράτες που ήθελαν μια νεολαία, ανήμπορη να αντιδράσει από την μαστούρα, μέσα από την υποκουλτούρα της χρήσης ελαφρών ναρκωτικών. Είναι και οι ίδιοι πάνω κάτω που προώθησαν και τα νομοσχέδια των δικαιωματιστών.

 Οι Έλληνες εθνικιστές θα συνεχίσουν τον αγώνα με σθεναρή αντίσταση, εναντίον κάθε ενός και κάθε μίας που θέλει να καταστήσει, με το προσωπείο μιας εκσυγχρονισμένης κοινωνίας, την νεολαία σε ύπνωση. Μια νεολαία που θα άγεται και θα φέρεται πίσω από θολοκουλτουριάρικες αντιλήψεις.

Καμία μαστουρωμένη νεολαία, είτε από ελαφρά, είτε από βαριά ναρκωτικά, δεν μπορεί να διεκδικήσει. Οι αριστεροί και σοσιαλιστές που δήθεν κόπτονται για την δυναμική μιας διεκδικητικής νεολαίας, είναι αυτοί που αναπτύσσουν μεθοδικά αντιλήψεις, περί δικαιώματος, στην χρήση ελαφρών ναρκωτικών. Από κοντά φυσικά και οι ψευτοδεξιοί νεοφιλέλεδες.

Ο εθνικισμός είναι εδώ, για να νικήσει την ναρκοκουλτούρα των ψευτοπροοδευτικών αντιλήψεων. Γιατί εμείς θέλουμε και επιθυμούμε, μια νεολαία με καθαρό κεφάλι, έτοιμη και αγωνιστική.

Όχι στη νομιμοποίηση των ναρκωτικών

Ελαφρών και «φαρμακευτικών»

Μπουγάς Τρύφων

Μέλος ΕΣ Εθνικού Μετώπου

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link