Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Εθνικό χαστούκι στην κυβέρνηση και το σύστημα της κομματοκρατίας

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Εθνικό χαστούκι στην κυβέρνηση και το σύστημα της κομματοκρατίας

Η θηριώδης αποχή απεικονίζει την κρίση του πολιτικού συστήματος και την αποτυχία της κυβέρνησης της ΝΔ. Οι πολιτικές του δικαιωματισμού , του πολυπολιτισμού και η φιλελεύθερη οικονομική βαρβαρότητα τις αφαίρεσαν πάνω από 10 μονάδες .

Το Εθνικό Μέτωπο σε μία ακόμα κρίσιμη αναμέτρηση έδωσε το παρόν κρατώντας ψηλά την σημαία του εθνικού ιδεολογικού αγώνα. Χωρίς τακτικισμούς, χωρίς συμβιβασμούς, χωρίς ανούσιες συμμαχίες ή συμφωνίες που θα αλοίωναν τον ιδεολογικό μας αγώνα. 

Τα κατασκευασμένα, χρηματοδοτούμενα μορφώματα του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος που φυλακίζουν τους ψηφοφόρους του εθνικού χώρου, αργά ή γρήγορα θα καταρρεύσουν με θόρυβο. Τα πειράματα, οι προσωπικές στρατηγικές, οι οικονομικές απολαβές ,οι μεσσίες τελείωσαν και τελειώνουν.  

Το αποτέλεσμα των εκλογών δείχνει την ανάγκη για περισσότερη οργάνωση, την ενσωμάτωση αγωνιστών με όρεξη για εργασία, την γιγάντωση της χρήσης κάθε μέσου για την διάδοση των ιδεών μας στην κοινωνία. Το Εθνικό Μέτωπο σε αυτή την προσπάθεια έφερε μαζί του πληθώρα νέων και παλαιών αγωνιστών οι οποίοι αγωνίστηκαν με ανιδιοτέλεια. Όλοι αυτοί μαζί θα δώσουμε την μάχη στην κοινωνία από την επόμενη των εκλογών. Στον δρόμο, στο διαδίκτυο, στην πάλη των ιδεών, με συμμετοχή και οργάνωση ώστε ο εθνικός εφιάλτης του συστήματος, να γίνει πραγματικότητα. 

Πολιτικό Γραφείο του Εθνικού Μετώπου. 

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link