Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Εκδήλωση Εθνικού Μετώπου στο Περιστέρι.  

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Εκδήλωση Εθνικού Μετώπου στο Περιστέρι.  

Με μεγάλη επιτυχία, για μία ακόμα φορά, πραγματοποιήθηκε μία πολιτική εκδήλωση Εθνικού Μετώπου. Αυτή τη φορά, στο Περιστέρι, όπου το Σάββατο 25 Μαΐου δεκάδες φίλοι και μέλη του κόμματος, άκουσαν τις θέσεις του Εθνικού Μετώπου για τις Ευρωεκλογές και για την ανάπτυξη των εθνικών ιδεών στην κοινωνία. Σε κάθε γειτονιά της Αττικής, πόρτα με πόρτα, το Εθνικό Μέτωπο δίνει την πολιτική μάχη αλλά και αυτή των ιδεών για μία κυρίαρχη Ελλάδα σε μία Ευρώπη των Εθνών. 

Την εκδήλωση προλόγισε το μέλος του Πολιτικού Γραφείου, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος ο οποίος παρουσίασε και τους υποψήφιους που παρευρέθηκαν και έκαναν χσιρετισμό. Οι Γιάννης Κουριαννίδης, Σταύρος Παπάς, Ελένη Φουντοσταθοπούλου, Σωτήρης Γκόγκος, Αντρέας Ουλής, Δημήτρης Γκρίλλας, Τρύφωνας Μπουγάς και Γιώργος Βεργιάννης ανέπτυξαν, ο καθένας με τον τρόπο του, τις θέσεις του κόμματος αλλά και την προσωπική επιλογή τους για την συμπόρευση με το Εθνικό Μέτωπο. 

Την εκδήλωση έκλεισε ο ΓΓ του Εθνικού Μετώπου, Μάνος Κώνστας, ο οποίος αφού αναφέρθηκε στους λόγους της συμμετοχής στις Ευρωεκλογές και τις θέσεις του εθνικού κινήματος ιδεών, κάλεσε σε αγωνιστική συστράτευση για τις εκλογές αλλά και για μετά από αυτές. Μία συστράτευση που γίνεται καθημερινά πραγματικότητα σε όλη την Ελλάδα και φαίνεται από τις πολιτικές δράσεις, τις περιοδείες και τις εκδηλώσεις του Εθνικού Μετώπου. 

Οργάνωση Δυτικής Αθήνας του Εθνικού Μετώπου. 

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link