Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Ζούμε άραγε τις μέρες της Αποκάλυψης;

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Ζούμε άραγε τις μέρες της Αποκάλυψης;

Έχει αναρωτηθεί κανείς, αν όλα αυτά που ζούμε είναι γεγονότα που αποτελούν κομμάτι της Αποκάλυψης; Η παγκόσμια αναστάτωση που υπάρχει σε γεωπολιτικό επίπεδο, αλλά κυρίως σε κοινωνικό. Η διατάραξη στη σχέση των δύο φύλων, η προώθηση της ομοφυλοφιλίας από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και τα πολιτικά ανδρείκελα που την υπηρετούν, τις σκαιότατες επιθέσεις κάθε μορφής στην Εκκλησία, από τα συστημικά ΜΜΕ, μας δείχνουν πως η τελική  επίθεση για την επικράτηση των νεοταξιτών, σε βάρος της ανθρωπότητας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Η ασφυκτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στις σχέσεις και στην καθημερινότητα των ανθρώπων, οδηγεί σε πρωτοφανή φαινόμενα βίας. Στο στόχαστρο της ΝΤΠ βρίσκεται πρώτα και κύρια, το φύλο που αναπαράγει, δηλαδή η γυναίκα και αυτό γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο. Οι δολοφονίες σε βάρος των γυναικών, αποτελούν μια εφιαλτική καθημερινότητα, διότι πλέον ο άντρας έχει ευνουχιστεί με αποτέλεσμα, να οδηγούμαστε σε ένα καθεστώς ανταγωνισμού των δύο φύλων, όπου ο άντρας βλέπει σαν εχθρό τη γυναίκα και αυτό θα μας οδηγήσει σε συνθήκες κανιβαλισμού. Για όσους ίσως είχε υποπέσει στην αντίληψή τους, κάποια στιγμή η επιστημονική κοινότητα είχε προχωρήσει σε ένα πείραμα με ποντίκια και των δύο φύλων, που μετά τον εγκλεισμό τους αφού τα έβγαλαν από το φυσικό τους περιβάλλον, άρχισαν να επιτίθενται το ένα στο άλλο. Μια συνθήκη ανταγωνιστικότητας ακόμα και για την τροφή.

Το πείραμα αυτό, δεν ήταν τίποτε άλλο, από μια απόδειξη για το τι συνθήκες θα δημιουργηθούν στον ίδιο τον άνθρωπο με τις συνθήκες εγκλεισμού και της έλλειψης τροφής. Κάτω από αυτές, ο άντρας χάνει την αρρενωπότητα του, αναπτύσσει θηλυπρεπή ένστικτα, με αποτέλεσμα να βλέπει την γυναίκα όχι ως ένα πρόσωπο που ποθεί, αλλά ως ανταγωνιστή. Ταυτόχρονα η προώθηση της ομοφυλοφιλίας και η τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, θέτει ανοικτά στο στόχαστρο το γυναικείο φύλο. Στόχος είναι να σταματήσει η αναπαραγωγή, με απώτερο σκοπό, τη μείωση του πληθυσμού στον πλανήτη. Να είστε βέβαιοι δε, πως αυτά που βιώνουμε με τις καθημερινές δολοφονίες γυναικών, αποτελεί το πρώτο στάδιο, πριν φτάσουμε παρακάτω, όπου θα έχουμε και φαινόμενα κανιβαλισμού στην ανθρωπότητα. Δεν είμαστε μακριά.

Η διαταραχή στην τροφική αλυσίδα, αποτελεί ένα ακόμα παράδειγμα, για την ποιότητα της σίτισης των ανθρώπων. Για παράδειγμα, οι μήνες που ξέραμε πως θα φάμε συγκεκριμένα προϊόντα, έχουν πάει περίπατο και κανείς πλέον μπορεί να τρώει φράουλες  και σταφύλια τον Δεκέμβριο, την εκτροφή πουλερικών και βοοειδών μέσα σε ένα μήνα, ώστε να είναι άμεσα έτοιμα για κατανάλωση και αναπαραγωγή ακόμα και τεχνητού αυγού. Αυτά οδηγούν στην ανατροπή των διατροφικών συνηθειών του ανθρώπου, με άγνωστά στο πολύ κόσμο αποτελέσματα. Αυτοί που τα έχουν δημιουργήσει, γνωρίζουν και τον σκοπό που έχουν προκαλέσει την αναστάτωση στη διατροφική αλυσίδα.

Φυσικά η χώρα μας, ως πυλώνας της Ορθοδοξίας, βρίσκεται στο επίκεντρο των επιθέσεων από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Η Ελλάδα προχώρησε στην νομιμοποίηση του γάμου των ομοφυλόφιλων και στην τεκνοθεσία, πράγματα που δεν έχουν κάνει ούτε πιο προοδευτικές (δήθεν) κοινωνίες από εμάς. Η Εκκλησία αργά μετά από χρόνια αντέδρασε και προσπαθεί να απομακρύνει από τις τάξεις εκείνους που υπερψήφισαν νόμους που αντιβαίνουν όμως τους δικούς της κανόνες, ώστε να μπορεί κάποιος ν’ αποτελεί μέλος του σώματος της Εκκλησίας. Ακριβώς επειδή οι πολιτικοί αντιλαμβάνονται πως χάνουν έναν χώρο στον οποίο έκαναν ψηφοθηρία, έχουν βάλει τα κανάλια να κάνουν επιθέσεις στην Εκκλησία. Έτσι ακριβώς συμπεριφέρονται τα ανδρείκελα της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο, αφού θέλουν να συνεχίσουν ν’ αξιοποιούν τον εκκλησιαστικό χώρο, ως τόπο άγρας ψήφων.   

Είμαστε σε σημείο καμπής, όπου τα αφύσικα, θεωρούνται φυσιολογικά. Ο κόσμος οφείλει να αφυπνιστεί πριν να είναι πολύ αργά, και επιτευχθεί ο στόχος εκείνων που δήθεν κόπτονται για το καλό του, και δεν είναι άλλος από τη μείωση του πληθυσμού του πλανήτη και την εξόντωση της ανθρωπότητας. Τα εθνικιστικά κινήματα ανά τον κόσμο, δίνουν την ελπίδα και την προοπτική στις κοινωνίες, αρκεί ο κόσμος ν’ αντιληφθεί πως πλέον δεν μιλάμε για την απλή βελτίωση της καθημερινότητας του, αλλά για την επιβίωση του πάνω στον πλανήτη.

Μπουγάς Τρύφων

Μέλος ΕΣ Εθνικού Μετώπου 

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link