Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Η Γαλλία δείχνει το δρόμο. Η Ευρώπη αλλάζει πορεία.

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Η Γαλλία δείχνει το δρόμο. Η Ευρώπη αλλάζει πορεία.

Η Εθνική Συσπείρωση της Μαρίν Λεπέν σημείωσε μια ιστορική νίκη στις Γαλλικές βουλευτικές εκλογές. Με πρόγραμμα που προτάσσει την Γαλλία και την ταυτότητά της, με ξεκάθαρες θέσεις εναντίον της παγκοσμιοποίησης και ζητώντας την κατάργηση των συνθηκών που έχουν υποτάξει την Γαλλία και την Ευρώπη, με προσανατολισμό που θα σταματήσει την ακατάσχετη πλέον παράνομη μετανάστευση και διπλό μέτωπο εναντίον των φιλελεύθερων και των νεομαρξιστών, σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την αναδιάταξη και την επικράτηση των εθνικών δυνάμεων.

Το Εθνικό Μέτωπο χαιρετίζει τη νίκη στη Γαλλία που ακολουθεί μια σειρά μεγάλων πολιτικών μεταβολών σε Ευρωπαϊκή αλλά και παγκόσμια κλίμακα φέρνει στο προσκήνιο το έθνος και την κοινωνία, που μπορούν να καθορίσουν τις τύχες των κρατών και την πορεία των ανθρώπων μακριά από τα σκοτεινά κέντρα των οικονομικών αποφάσεων και όσων επιδιώκουν την καταστροφή του πολιτισμού και την μετατροπή των κοινωνιών σε αγορές.

Η εξέλιξη των συνθηκών στη Γαλλία ας είναι μάθημα σε όσους με ελαφριά καρδιά και χαμηλή συνείδηση προετοιμάζουν την καταστροφή της Ελληνικής κοινωνίας. Τα αδιέξοδα που έχουν εμφανιστεί στη Γαλλία, στην Ιταλία, στη Σουηδία, στην Σλοβακία, στην Πολωνία, στη Γερμανία, σε όλες τις χώρες της Ευρώπης είναι ίδια και έχουν να κάνουν με την επιβίωσή τους. Η δύναμη των γεγονότων θα φέρει την αναγέννηση στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Η Ευρώπη αλλάζει πορεία.

Ανακοίνωση του Πολιτικού Γραφείου του Εθνικού Μετώπου.     

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link