Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Η  δημοκρατία των ΜΑΤ και η επανάσταση των social media. 

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Η  δημοκρατία των ΜΑΤ και η επανάσταση των social media. 

ην Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου πολίτες καλούσαν σε συγκέντρωση στην πλ. Συντάγματος με τον γενικό τίτλο ” Εθνοσυνέλευση- άμεση δημοκρατία ” . Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ακολουθώντας μία συνήθη τακτική των τελευταίων 2 ετών, την απαγόρευσε λόγω πάντα του ” φόβου επεισοδίων ” , παρόλο που σύμφωνα με τους διοργανωτές της είχε ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία για την πραγματοποίηση μίας εκδήλωσης. 

Το Εθνικό Μέτωπο δεν συμμετείχε σε αυτήν την συγκέντρωση γιατί αφενός δεν είχε κάποιο συγκεκριμένο σκοπό, πέρα από μία γενικότερη αντίδραση στην πολιτική της ΝΔ. Αφετέρου, το Εθνικό Μέτωπο, δεν συμμετείχε σε αυτήν γιατί όσοι καλούσαν σε αυτήν χρησιμοποιούσαν την ρητορική του συστήματος περί ” δημοκρατίας ” , ” χούντα Μητσοτάκη ” και λοιπές έννοιες που αντί να καταδικάζουν συγκεκριμένες λογικές και πρακτικές του πολιτικού συστήματος, απλά και γενικόλογα ζητούσαν την αναμόρφωση του. Σε κάθε δε περίπτωση, η ιστορία και η λογική διδάσκει ότι ” επαναστάσεις ” δεν γίνονται με διαδικτυακά ραντεβού. 

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ευθύνεται για τις εθνικές υποχωρήσεις, την παράδοση της οικονομίας σε καρτέλ φίλων της, τη γιγάντωση της λαθρομετανάστευσης. Αυτό συμβαίνει όχι γιατί η ΝΔ δεν ασκεί την ” άμεση δημοκρατία ” αλλά γιατί, ακριβώς, εφαρμόζει την φιλελεύθερη βαρβαρότητα της κοινοβουλευτικής μειοψηφίας του 60 % αποχής και της ανελευθερίας των καναλαρχών. 

Για αυτό, το Εθνικό Μέτωπο, την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, έκανε μία δράση πολιτικής ενημέρωσης για το μεταναστευτικό στις γκετοποιημένες γειτονιές της Αθήνας και συγκεκριμένα στα Σεπόλια. Μία δράση με κεντρικό σύνθημα το ” κλείστε τα σύνορα ” η οποία έτυχε της πολύ θετικής ανταπόκρισης από τους Έλληνες που ζουν τα αποτελέσματα της αντικατάστασης πληθυσμού. 

Σε κάθε περίπτωση, οφείλουμε να καταδικάσουμε την λογική των απαγορεύσεων κάθε εκδήλωσης που μπορεί να έχει πατριωτικό πρόσημο. Απαγορέυσεις που το Εθνικό Μέτωπο έχει υποστεί με τουλάχιστον 3 ματαιώσεις εκδηλώσεων του τα τελευταία χρόνια και με την απαράδεκτη ακύρωση της εκδήλωσης μνήμης του περασμένου Νοεμβρίου για τους Φουντούλη και Καπελώνη που βίωσε όλο το εθνικό κίνημα. 

Αυτές οι απαγορεύσεις οδήγησαν το μεσημέρι της Κυριακής σε μία αναίτια επίθεση των ΜΑΤ σε πολίτες που βρέθηκαν στο Σύνταγμα, με δεκάδες προσαγωγές και τραυματισμό ηλικιωμένων από τον ζήλο των αστυνομικών να προστατεύσουν την νομιμότητα των περιορισμών. Μία νομιμότητα που φυσικά δεν ασκείται σε περιπτώσεις κάθε τύπου αριστερής διαδήλωσης ή, προς Θεού, συγκέντρωσης μεταναστών που μπορεί να ζουν στην Ελλάδα εντελώς ” παράτυπα “. 

Μία από τα ίδια λοιπόν από την κυβέρνηση στις επιλογές ” ελευθερίας ” της. Εμείς, τον αγώνα ενάντια στις επιλογές αυτές θα τον δώσουμε στις γειτονιές, στα σχολεία, στην κοινωνία . Αυτό είναι το μόνο ραντεβού μας.  

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link