Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


MANOS ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ 06 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023


Γράφει ο Γιώργος Δημητρούλιας
Εκδότης «το Αντίδοτο», τ. δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας


«Και στα Δολιανά ένας κρότος, που εράγισε ο τόπος


Ήρωα Νικηταρά, το αίμα των τούρκων βοά


Τρεις χιλιάδας δεν τρομάζεις, ως τον Λεωνίδα κράζεις


Πατρίδα να τιμήσωμεν, κι όλοι μιαν ώρ’ ας ζήσωμεν.


Ήλθεν ο καιρός της δόξης, την εκδίκησιν να δώσεις


Μες, στα Δολιανά το ρέμα, κλαίνε τουρκικά χαρέμια».


Έμμετρη περιγραφή της μάχης στα Δολιανά από τον Παναγιώτη Κάλλα, έναν κουτσό Τσοπανάκο του ’21 από την Δημητσάνα.
Μπαίνοντας στον φιδίσιο δρόμο μέσα στην καρδιά του Ταϋγέτου, αυτού του αρσενικού βουνού που ονομάστηκε έτσι όχι μόνο για την τραχύτητά του αλλά και για τους σκληρούς άνδρες που έχει βγάλει από τα αρχαία χρόνια όταν εδώ εξελισσόταν η Σπαρτιατική Κρυπτεία, ξεχωρίζει η Νέδουσα ή η Μεγάλη Αναστάσοβα, όπως λέγεται αλλιώς, η γενέτειρα του Νικήτα Σταματελόπουλου ή Νικηταρά, η μικρή μου Πατρίδα. Πάντα ένοιωθα δέος όταν σκεφτόμουν ότι κατάγομαι από την γενιά του γιατί ένιωθα πολύ μικρός, πολύ διαφορετικός από αυτόν τον μεγάλο Επαναστάτη που ελευθέρωσε το Έθνος των Ελλήνων από τον ασιάτη μογγόλο κατακτητή.


Πατρίδα, Ελευθερία και Δικαιοσύνη!
Ο Νικηταράς μαζί με τους υπόλοιπους Εθνικούς Επαναστάτες μετά από αγώνες εννέα χρόνων έδωσαν ζωή ξανά στον Ελληνισμό, φτιάχνοντας το Εθνικό κράτος των Ελλήνων! Διαβάζουμε στο βιβλίο του Ηλία Κασιδιάρη «Σταυροφορία κατά του Ισλάμ» για τους Ήρωες (όχι μόνο του ’21): «Οι ήρωες (…) έγραψαν χρυσές σελίδες δόξας στο πεδίο της μάχης. Ταυτόχρονα είχαν την ευφυία, την γνώση και την οξυδέρκεια – αρετές απαραίτητες – για να οργανώσουν εκ του μηδενός, σθεναρή αντίσταση ενάντια σε έναν πανίσχυρο εχθρό. Συνδύασαν το θάρρος και την τόλμη με την οξύνοια και την κρίση. Και το κυριότερο απ’ όλα: έθεσαν υπεράνω του εαυτού τους, τον υπέρτατο Νόμο της σωτηρίας της Πατρίδας. Απαρνήθηκαν τα εγκόσμια και αφοσιώθηκαν στην σκληρή και ασκητική ζωή του στρατιώτη. Αδιαφόρησαν για τα πλούτη, που αφειδώς μπορούσαν να συγκεντρώσουν. Ήλθαν σε πλήρη ρήξη με το πολιτικό κατεστημένο της εποχής τους. Προδόθηκαν και καταδιώχτηκαν από τις ίδιες διεφθαρμένες δυνάμεις που πολεμούν διαχρονικά ενάντια στο Έθνος και στην Αλήθεια. Θυσίασαν την ευμάρεια, την ελευθερία και τελικά την ζωή τους για μία και μόνο Ιδέα: την Πατρίδα. Απέναντι σε αυτούς τους Ήρωες υποκλίνομαι ευλαβικά και εγώ, ένας ασήμαντος στρατιώτης της ίδιας Ιερής Ιδέας. Αξιοπρεπώς αντικρίζω την στέρηση της δικής μου Ελευθερίας. Κάθε προσωπική απώλεια, μικρή ή μεγάλη, είναι το απαραίτητο τίμημα, το χρέος που οφείλουμε στους προγόνους και στα παιδιά μας. Ένας μοναδικός φόρος τιμής προς την Αιώνια Ελλάδα».
Οι περισσότεροι Επαναστάτες του ’21 που έπαιξαν κορώνα γράμματα την ζωή τους και δεν υποτάχθηκαν στο σύστημα, ή δολοφονήθηκαν όπως ο Πάνος Κολοκοτρώνης, ο Ανδρούτσος, ο Καραϊσκάκης, ή φυλακίστηκαν όπως ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο Πλαπούτας ή ο Νικηταράς. Από τότε την ίδια τύχη έχουν όσοι αγωνίστηκαν για τα Εθνικά Δίκαια, όπως οι Μεταξάς που δολοφονήθηκε και ο Παπαδόπουλος που φυλακίστηκε. Εξόρισαν τους Έλληνες Βασιλείς που μεγάλωσαν την Πατρίδα μας και χαρακτήρισαν ως ιδιώτη τον τελευταίο Έλληνα Βασιλιά, όταν την ίδια στιγμή έχουν χαρακτηρίσει σαν «εθνάρχες» δύο ιδιώτες, όταν ο πρώτος πρότεινε για βραβείο Νόμπελ Ειρήνης τον σφαγέα Κεμάλ λίγα χρόνια μετά την γενοκτονία των Ελλήνων στην Μικρά Ασία και ο δεύτερος έδωσε στους τούρκους την μισή Ελληνική Κύπρο, όταν είπε ότι «η Κύπρος κείται μακράν».


Η Μεταπολίτευση που έγινε Μεταπολήστευση!
Μεταπολεμικά το χάσμα μεταξύ οικονομίας και πολιτικής όλο και γίνεται βαθύτερο. Ειδικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση βλέπουμε ότι η πολιτική παραμένει δέσμια μιας οικονομιστικής διαχείρισης των οικονομικών πραγμάτων. Αυτή η αποτυχημένη οικονομική πολιτική της ΕΕ καταστρέφει συστηματικά τις εθνικές, κοινωνικές, αλλά και οικονομικές δομές των λαών και ειδικά των ασθενέστερων Εθνών-κρατών της ΕΕ. Η ακραία πολιτική λιτότητας σε συνδυασμό με την ακρίβεια που μας έχει επιβληθεί από το κόμμα των πολιτικών κομμάτων της Μεταπολίτευσης είναι αυτή ακριβώς η οικονομική πολιτική των Βρυξελλών που μετακυλούνε τα οικονομικά βάρη στους ασθενέστερους για να προστατεύσουν τις πολυεθνικές εταιρίες και τα ιλιγγιώδη κεφάλαια των χρηματαγορών.
Ποια είναι η Ελληνική πραγματικότητα σήμερα; «Συνοψίζοντας, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δεν προσπαθούν να πείσουν με επιχειρήματα τους πολίτες για το μέλλον της χώρας, αλλά επαφίενται σε μια εκβιαστική λογική αποτροπής. Η μεν ΝΔ προκειμένου να διατηρήσει ψηφοφόρους προβάλλει εκβιαστικά το ενδεχόμενο μιας επιστροφής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο δε ΣΥΡΙΖΑ εκβιάζει μέσω της ευαλωτότητας που αισθάνονται οι πολίτες σε μία συνθήκη κυριαρχίας της Δεξιάς. Το παράδοξο, όμως, είναι ότι και τα δύο κόμματα περιλαμβάνουν στους κόλπους τους στελέχη που, έχοντας απωλέσει την ιδεολογική τους ταυτότητα, περιφέρονται μετακινούμενα από κόμμα σε κόμμα, προσβλέποντας σε υπουργικές καρέκλες (…). Κορύφωση, βέβαια, πολιτικού τυχοδιωκτισμού αποτέλεσε η περίφημη συνεργασία του κ. Τσίπρα με τον κ. Καμμένο. Η υποκρισία των κομμάτων και των ΜΜΕ είναι εμφανής αφού ενώ κατηγορούν το ΠΑΣΟΚ για τις αποφάσεις που πήρε σε συγκεκριμένες εποχές, αποθεώνουν έπειτα στελέχη του που μεταπήδησαν σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα κι αν υπήρξαν σε υπουργικές θέσεις στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ». Αυτά γράφει ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Ε’ Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, μιας πολιτικής συμμορίας που έχει την κύρια ευθύνη της χρεωκοπίας της Πατρίδας μας και των μνημονίων που ακολούθησαν.


Το “Reductio ad Hitlerum” και οι «προοδευτικοί».
Το Reductio ad Hitlerum (λατινικά “αναγωγή στον Χίτλερ”), επίσης γνωστό ως παιχνίδι του ναζιστικού χαρτιού, είναι μια προσπάθεια ακύρωσης της θέσης κάποιου άλλου με βάση ότι την ίδια άποψη είχε και ο Αδόλφος Χίτλερ ή το Ναζιστικό Κόμμα (περισσότερα στην Wikipedia).
Επινοήθηκε από τον Leo Strauss , έναν ελληνιστή καθηγητή εβραϊκής καταγωγής, το 1953, το reductio ad Hitlerum πήρε το όνομά του από τον όρο που χρησιμοποιείται στη λογική που ονομάζεται reductio ad absurdum («αναγωγή στο παράλογο»), δηλαδή όταν οι δήθεν προοδευτικοί του καιρού μας δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν μια αντίθετη γνώμη, τότε την ταυτίζουν με τον ναζισμό.
Με αυτό το επιχείρημα, ότι οι ναζί ξανάρχονται, όλο το διεφθαρμένο καθεστώς της Μεταπολίτευσης που μας έφερε τα μνημόνια και μας έφτασε κυριολεκτικά στον πάτο, θέλει να εμποδίσει ένα κόμμα που οι εταιρίες που διεξάγουν τις δημοσκοπήσεις του δίνουν στην καλύτερη περίπτωση κάτι παραπάνω από το όριο εισόδου στην Βουλή. Αλλά μήπως δεν είναι αυτή η πραγματική αιτία…
Ο κόσμος διψά για μια ανατροπή της ισχύουσας διεφθαρμένης κατάστασης που βιώνουμε καθημερινά και στην οποία μας έχει εγκλωβίσει το κόμμα των πολιτικών κομμάτων της Μεταπολίτευσης (ή καλύτερα Μεταπολήστευσης). Γι’ αυτό διώκουν, συκοφαντούν και καταπιέζουν ανηλεώς ότι νέο έρχεται, αλλά…

ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ!

follow και like:
Pin Share

 

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link