Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Η Λάρισα έδωσε μήνυμα νίκης και ανασύνταξης

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Η Λάρισα έδωσε μήνυμα νίκης και ανασύνταξης

Σε μια ενθουσιώδη εκδήλωση που πραγματοποίησε η Οργάνωση Λάρισας του Εθνικού Μετώπου για την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας, επιβεβαιώθηκε η σταθερή ανάπτυξη του κινήματος στη Θεσσαλία. Με την συμμετοχή πολλών μελών, στελεχών και φίλων από ολόκληρο το ηλικιακό φάσμα, δόθηκε το μήνυμα της νίκης και της ανασύνταξης του εθνικού κινήματος.

Στην εκδήλωση έκοψε την βασιλόπιτα και μίλησε ο επικεφαλής του κινήματος Μάνος Κώνστας, τονίζοντας την ανάγκη για την εξάπλωση των ιδεών του Εθνικού Μετώπου που έχει αποδείξει την συνέπειά του μέσα από την διαδρομή αγώνων και επιμένει ως γνήσιος εκφραστής μιας ρεαλιστικής και βιώσιμης άλλης πορείας για την πατρίδα και την κοινωνία. Στηλίτευσε την γενικευμένη διαφθορά και τις αθλιότητες του πολιτικού συστήματος σε σχέση με το έγκλημα των Τεμπών. Αναφέρθηκε στο μεγάλο ζήτημα της αντικατάστασης πληθυσμού και στο αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί στον αγροτικό κόσμο. Τόνισε την επίθεση εναντίον των αξιών που συνέχουν την Ελληνική κοινωνία και στάθηκε στην ταχεία αποδόμηση των αρχών και των αξιών που φέρνουν έναν εφιαλτικό κόσμο.

Από την Οργάνωση Λάρισας έδωσαν μήνυμα αισιοδοξίας και αγωνιστικής εγρήγορσης η Μαρία Μπίλη, πρώην περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας που αναφέρθηκε και αυτή την βαθύτατη πολιτική κρίση και τόνισε την ανάγκη συστράτευση όλων των πατριωτικών δυνάμεων στον φορέα του Εθνικού Μετώπου. Χαιρετισμό απηύθυνε το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του κινήματος Αλέξανδρος Τερεκίδης που αναφέρθηκε στην συνεπή δράση του Εθνικού Μετώπου το οποίο διέσωσε την σοβαρότητα και το βάθος των ιδεών της ιδεολογίας μας ενώ εξήρε και την δράση του συναγωνιστή Κώνστα. Ακούστηκε επίσης, ο χαιρετισμός του Γιάννη Κουριαννίδη επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών “Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική” που έδωσε μήνυμα αγωνιστικής αφύπνισης.  Στην εκδήλωση έδωσε παρόν κλιμάκιο της Κεντρικής Διοικήσεως με τον Γιώργο Βεργιάννη μέλος του Π.Γ του Εθνικού Μετώπου καθώς και κλιμάκιο συναγωνιστών από τον Βόλο.

Στην εκδήλωση επίσης έδωσαν το παρόν σημαντικά στελέχη του ευρύτερου πατριωτικού κινήματος στην Θεσσαλική πρωτεύουσα που έχει μεγάλη παράδοση αγώνων και προσωπικοτήτων.

follow και like:
Pin Share

 

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link