Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Η ολέθρια πολιτική της ενσωμάτωσης συνεχίζεται

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Η ολέθρια πολιτική της ενσωμάτωσης συνεχίζεται


MANOS ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023


Ενώ η Ευρώπη μετρά ήδη παράπλευρες απώλειες από τον πόλεμο στην Γάζα με την τρομοκρατία, απώλειες που οφείλονται στην αποτυχημένη συνταγή της ενσωμάτωσης μεταναστών, στη χώρα μας η ΝΔ επιμένει. Ακολουθώντας πιστά μια ήδη παρωχημένη πολιτική, τόσο ο Πρωθυπουργός όσο και ο Υπουργός Μετανάστευσης (ενσωμάτωσης στην πραγματικότητα), με δηλώσεις τους επιμένουν ότι η Ελλάδα μπορεί να δεχθεί και άλλους “πρόσφυγες” αλλά και ότι η ενσωμάτωση τους στην κοινωνία είναι η καλύτερη πολιτική στο θέμα.


Ο πόλεμος στην Παλαιστίνη, είναι ένας πόλεμος από τον οποίο η Ελλάδα ( μαζί και η Κύπρος φυσικά) , έχει μόνο να χάσει αν ανακατευτεί. Αντί όμως να διδαχθεί και να εξάγει αμυντικά και γεωπολιτικά συμπεράσματα, η φιλελεύθερη κυβέρνηση όχι μόνο παίρνει θέση υπέρ του Ισραήλ αλλά θέλει και να κάνει τον υποδοχέα του κύματος μετανάστευσης που δημιουργείται. Αυτό μάλλον της απαιτούν οι ΗΠΑ και οι Βρυξέλλες και αυτό πρόκειται να κάνει. Εις βάρος της ασφάλειας αλλά και της επιβίωσης του λαού μας.


Το Εθνικό Μέτωπο δεν θέλει καμία ανάμιξη της Πατρίδας μας σε πολέμους για συμφέροντα άλλων. Πολύ δε περισσότερο όταν αυτή η σύγκρουση θα φέρει την διπλωματική αναβάθμιση της Τουρκίας και πλημμύρα λαθρομεταναστών στη χώρα μας. Κλείστε τα σύνορα στην υποταγή σε ξένα συμφέροντα και στην αντικατάσταση πληθυσμού.


Γραφείο Τύπου του Εθνικού Μετώπου

follow και like:
Pin Share

 

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link