Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Η υποκρισία και ο τυχοδιωκτισμός της ΝΔ στο αποκορύφωμά τους !

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Η υποκρισία και ο τυχοδιωκτισμός της ΝΔ στο αποκορύφωμά τους !

Μετά από εισηγήσεις ειδικών στις μετρήσεις, όπως αναφέρουν χωρίς διάψευση οι δημοσιογράφοι καθημερινά, η ΝΔ του Μητσοτάκη αποφάσισε να θέσει ως υποψήφιο το φυλακισμένο και διωκόμενο Φρέντυ Μπελέρη. Η κυβέρνηση , δηλαδή, που έχει παραδώσει την Βόρειο Ήπειρο στο έλεος της Αλβανικής ασυδοσίας, αποφάσισε ότι θα ενισχύσει τα πατριωτικά της χαρακτηριστικά σε ένα ψηφοδέλτιο, τεχνοκρατών, “διασήμων” προερχόμενων από όλες τις τάσεις του κοσμοπολιτισμού και της κεντροαριστεράς, περιλαμβάνοντας τον Μπελέρη που κρατείται παρανόμως στις Αλβανικές φυλακές. 

Πολλοί έσπευσαν να δηλώσουν ότι πρόκειται για πατριωτική επιλογή, όπως το “Άρδην”, ακριβώς για να ρίξουν νερό στο μύλο των εθνομηδενιστών, που χρησιμοποιούν με ευκολία, μια πατριωτική επιλογή προκειμένου να εγκλωβίσουν ψηφοφόρους και πάλι με διλλήματα τύπου, τουλάχιστον ακούγεται το βορειοηπειρωτικό, ή να προσέχουμε τους αριστερούς. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι αυτή που εγκατέλειψε τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου όχι μόνον σήμερα αλλά και σε όλη την μεταπολιτευτική πορεία, είναι αυτή που αποδείχτηκε ανίκανη παρά τα τεράστια όπλα που διαθέτει να επιβάλλει τον σεβασμό στους Αλβανούς, είναι αυτή που αδιαφόρησε για τον Κατσίφα αλλά και αυτή που έχει κάνει πράξη όλη την ατζέντα των διεθνιστών – δικαιωματιστών.

Οι δόσεις πατριωτισμού στην συνταγή για την ψηφοθηρία, που προτείνουν τα ίδια πρόσωπα που πρωτοστατούν στην πολιτική του κατευνασμού απέναντι στην Τουρκία, στην στρέβλωση της ιστορίας, στην επιβολή των πιο αποτρόπαιων επιλογών κατά της εθνικής  κοινωνίας, προσώπων που έχουν σταδιοδρομία στα σαλόνια των Βρυξελλών, των τραπεζών και των πολυεθνικών είναι μια ακόμα παράσταση ψευδεπίγραφου ενδιαφέροντος για ένα κομμάτι του έθνους που όχι μόνο δεν αναγνωρίζουν αλλά στρέφεται στην ουσία εναντίον του έθνους αφού εξυπηρετεί μεσοπρόθεσμα την επικράτηση της άθλιας κάστας τους.

Τιμούμε τον Μπελέρη, τιμούμε τους βορειοηπειρώτες που είναι αδέλφια μας και δεν λείψαμε από καμία κινητοποίηση ούτε τα δύσκολα χρόνια,  της σκλαβιάς του Χότζα, ούτε μεταγενέστερα, αλήθεια που ήταν ο κ. Μητσοτάκης και οι συνεργάτες του; αλλά όσοι προσέρχονται στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση της 8ης Ιουνίου ας θυμούνται ότι κρίνεται η αξιοπρέπεια, η κυριαρχία της Ελλάδας και ο προσανατολισμός της Ευρώπης ως Ευρώπη των πατρίδων και όχι των πολυεθνικών και της γραφειοκρατίας. Όσοι ψήφισαν κάποτε τον Καμμένο για να αποτρέψει την αριστερή διολίσθηση έπεσαν σε μια ανάλογη παγίδα. Το δις εξαμαρτείν λοιπόν, δεν πρέπει να να γίνει… 

Εμμανουήλ Ν, Κώνστας 

Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Μετώπου

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link