Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Θράκη, οι νέες Θερμοπύλες του Ελληνισμού.

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Θράκη, οι νέες Θερμοπύλες του Ελληνισμού.

Του Στέφανου Κούκλαρη

Οι Τούρκοι προκαλούν, οι Θρακιώτες δεν λογίζουν από τις απειλές, είναι έτοιμοι για όλα και το έχουν δείξει και στο παρελθόν. Όποτε χρειαστεί θα πούνε το μεγάλο «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ» , όπως ο Λεωνίδας στις Θερμοπύλες, ο Μιλτιάδης στο Μαραθώνα, ο Θεμιστοκλής στη Σαλαμίνα και άλλοι τόσοι γενναίοι Έλληνες Στρατηγοί. Οι Θράκες είναι ένας πολύ περήφανος λαός, που γνώρισε πολλές κακουχίες, πολλούς κινδύνους, πολλές εθνικές προδοσίες, πολλούς πολέμους και συνθήκες, όπου το έδαφός τους διαμελίστηκε σε τρία κομμάτια και οι κάτοικοί της γνώρισαν τι σημαίνει προσφυγιά. 

Οι Θράκες είναι αποφασισμένοι για όλα, όποτε και αν έρθουν, νύχτα, μέρα, μεσάνυχτα, ας έρθουν και θα γνωρίζουν από κοντά τι σημαίνει «ελληνοτουρκική φιλία». Οι Θράκες περιμένουν, επαγρυπνούν, ανησυχούν, αλλά δεν απογοητεύονται από το ότι η κεντρική διοίκηση της Ελληνικής Πολιτείας τους έχει ξεχάσει.  

Οι Θρακιώτες δεν πρέπει να επιτρέψουν άλλο την Εθνική Προδοσία της Πολιτικής Ηγεσίας της Ελλάδας, όπου με τις «πράξεις» της, εκεί οδηγείται. Δεν μπορεί οι «εγκάθετοι» της Άγκυρας στη Θράκη, να προκαλούν με διάφορους τρόπους και δράσεις και να μην τους γίνεται καμία επίπληξη, να μην υπάρχει καμία αντίδραση από την Ελληνική Κυβέρνηση.

 Δεν μπορεί να βλέπουμε «τουρκο-εκδηλώσεις», παρουσία των Ψευτομουφτήδων, Ελλήνων Μουσουλμάνων Βουλευτών και Ελλήνων Μουσουλμάνων περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων. Φτάνει πια με τα «παιχνίδια» τους, που οδηγούν σε επικίνδυνα «μονοπάτια». Πού είναι η Κυβέρνηση; Πού είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση; Δεν τολμάει να μιλήσει κανείς, όλα για ψηφοθηρικούς λόγους! 

Στέφανος Κούκλαρης,

Στέλεχος Εθνικού Μετώπου Ροδόπης  

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link