Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Κυβέρνηση παραιτήσεων, ζεϊμπέκικων και ΛΟΑΤΚΙ

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Κυβέρνηση παραιτήσεων, ζεϊμπέκικων και ΛΟΑΤΚΙ

MANOS ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023


Μπορεί η χώρα να καίγεται από τις συνεχιζόμενες πυρκαγιές, μπορεί εν μέσω ειρήνης να εκκενώνονται στρατιωτικές βάσεις, αλλά ο Πρωθυπουργός έχει άλλες προτεραιότητες. “Προτεραιότητα μας τα θέματα ισότητας και Λοατκι “, δήλωσε σε συνάντηση με την αρμόδια Υπουργό κ. Ζαχαράκη . Όχι η οικογένεια, όχι το δημογραφικό, όχι η αντικατάσταση πληθυσμού από τους λαθρομετανάστες.


Όσο για τις πυρκαγιές, που καθημερινά αποδεικνύεται, πως είναι έργο εμπρηστών, εκεί έχουμε την … κλιματική αλλαγή. Και με μια παραίτηση Υπουργού, αυτή του Μηταράκη που γέμισε τα προηγούμενα χρόνια την Ελλάδα δομές λαθρομεταναστών , νομίζει η ΝΔ ότι καθάρισε. Υπάρχουν βλέπεται και οι κοινωνικές υποχρεώσεις, όπως το ζεϊμπέκικο του κ.Πατούλη .
Αυτή είναι η κυβέρνηση των φιλελευθέρων , αυτά τα έργα της, αυτές οι προτεραιότητες της και η αισθητική της . Ένα συνολικό ξεπούλημα στα εθνικά θέματα, μια ανάπτυξη εργολάβων- κουμπάρων, ένας δικαιωματισμός στην κοινωνία και κυρίως μια αδιαφορία για την καθημερινότητα του πολίτη αλλά και του αύριο της χώρας.
Αυτή η κυβέρνηση, αυτή η πολιτική δεν διορθώνεται, ανατρέπεται μόνο από ένα Εθνικιστικό κίνημα. Ένα κίνημα που δεν θα παζαρεύει την πολιτική του επιβίωση από τις διαθέσεις του κάθε Υπουργού , ένα κίνημα που θα λέει τα πράγματα με το όνομα τους και δεν κρύβεται πίσω από ” αντιφασισμούς ” και δηλώσεις μετανοίας. Για την Πατρίδα και την κοινωνία, Εθνικό Μέτωπο, δύναμη Αντίστασης και Προοπτικής.


Γραφείο Τύπου του Εθνικού Μετώπου

follow και like:
Pin Share

 

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link