Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Μέτωπο ενάντια στην κατοχή και στην προδοσία της Κύπρου. 

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Μέτωπο ενάντια στην κατοχή και στην προδοσία της Κύπρου. 

Στις 20 Ιουλίου συμπληρώνονται 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Συμπληρώνονται παράλληλα όμως και 50 χρόνια από τον ερχομό της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας. Δύο γεγονότα που ταυτίζονται με την λέξη προδοσία η οποία, περισσότερο από κάθε τι άλλο τα αντιπροσωπεύει. 

50 χρόνια μετά, η Κατοχή στην Κύπρο τείνει να γίνει τετελεσμένο επειδή ακριβώς το πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης έκανε το παν για να συμβεί αυτό. Δεν άνοιξε ποτέ τον Φάκελο της προδοσίας. Καλλιέργησε σε Ελλάδα και Κύπρο την λογική των 2 εθνικών ταυτοτήτων. Έκανε συνεχείς υποχωρήσεις προς την Τουρκία σε Κύπρο, Αιγαίο και Θράκη, δημιουργώντας το αφήγημα της ανύπαρκτης ελληνοτουρκικής φιλίας. Έδεσε την κοινωνία σε θεσμούς εξωελληνικούς υπηρετώντας τα συμφέροντα των ελίτ της Παγκοσμιοποίησης, της αντικατάστασης πληθυσμού, της οικονομίας των αγορών και των πολυεθνικών. 

Το Εθνικό Μέτωπο, απέναντι στην λήθη, την προδοσία των εθνικών συμφερόντων και της θεσμοθέτησης της κατοχής, στέκεται απέναντι. Στις 20 Ιουλίου 2024, το Εθνικό Μέτωπο καλεί σε συστράτευση τους Έλληνες πατριώτες για μία αγωνιστική εκστρατεία μνήμης, καταγγελίας και αγώνα . Στην Αθήνα με μία κεντρική συγκέντρωση, στην Κύπρο με τις αντικατοχικές εκδηλώσεις, με δράσεις σε πολλές πόλεις της χώρας, με εκστρατεία ενημέρωσης στους δρόμους και στο διαδίκτυο. 

Τα 50 χρόνια είναι λίγα για να ξεχάσουμε την προδοσία για την επιστροφή στην ” δημοκρατία ” τους. 

Πολιτικό Γραφείο του Εθνικού Μετώπου. 

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link