Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Μονόδρομος η νόμιμη οπλοκατοχή για τους Έλληνες

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Μονόδρομος η νόμιμη οπλοκατοχή για τους Έλληνες

Mπορεί ένα από τα σλόγκαν με τα οποία εξαπάτησε αυτή η κυβέρνηση προεκλογικά τον ελληνικό λαό, να ήταν το «νόμος και τάξη», αλλά η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο αναφορικά με τα ζητήματα της ασφάλειας των πολιτών και όχι μόνο. Τεράστιο ρόλο σ’ αυτή την επιδείνωση των συνθηκών διαβίωσης του Έλληνα πολίτη, είναι πως έχει ν’ αντιμετωπίσει την κουλτούρα της βίας, της ληστείας και της έλλειψης σεβασμού για την ανθρώπινη ζωή που έχει επιβάλλει η παρουσία των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στη χώρα μας. Μια απειλή που έχει εγκαθιδρύσει στην Ελλάδα βίαια και δίχως να ερωτηθούν ποτέ οι Έλληνες πολίτες, το δήθεν δημοκρατικό τόξο.

Η Αστυνομία που έτσι κι αλλιώς αντιμετωπίζει στην καθημερινότητα του πολίτη τεράστια προβλήματα, λόγω μιας νομοθεσίας που μόνον στόχο έχει να προστατεύσει τους παραβάτες και ούτε καν τα ίδια τα στελέχη, δεν μπορεί ν’ ανταποκριθεί πλέον. Πρόσφατο παράδειγμα το περιστατικό στα Κάτω Πατήσια, την προηγούμενη εβδομάδα, όπου έμπορος ναρκωτικών προσπάθησε να εμβολίσει τον αστυνομικό της ΔΙΑΣ και εκείνοι προσπαθούσαν να σταματήσουν το όχημα του αλλοδαπού ναρκέμπορα με τα γκλομπ. Καθημερινά οι Έλληνες βγαίνουν από τα σπίτια τους και δεν ξέρουν αν θα γυρίσουν ζωντανοί. Επιπλέον η μαθητική βία, αποτελεί φαινόμενο που έχει ανθίσει, όσο και αν δεν θέλουν να το παραδεχτούν οι ειδικοί, από τότε που παιδιά αλλοδαπών, έχουν…ενταχθεί στην ελληνική κοινωνία, φέρνοντας όμως μαζί και τις συνήθειες, της βίας και των ομαδικών επιθέσεων σε μαθητές.

Για ν’ αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της ανασφάλειας που έχει κυριαρχήσει πλέον στην ψυχολογία των πολιτών, θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος αυτοάμυνας και αυτουπεράπισης των ιδίων, των οικείων προσώπων τους και της περιουσίας τους. Δυστυχώς οι ψευτοδημοκράτες μετέτρεψαν μια κοινωνία που στις αρχές της δεκαετίας του 1970 κοιμόταν με ανοιχτά παράθυρα, σε χώρα παράδειγμα προς αποφυγή στην εγκληματικότητα. Φέρνοντας εδώ ανθρώπους από κουλτούρες και θρησκείες, όπου η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία αξία.

Η νόμιμη οπλοκατοχή των Ελλήνων πολιτών είναι μονόδρομος, διότι θα λειτουργήσει από μόνη της αποτρεπτικά και θα μειώσει την εγκληματικότητα. Σε συνθήκες που πλέον η Αστυνομία είναι ανήμπορη και μη επαρκής αριθμητικά για να καλύψει τις ανάγκες σε όλη την Ελληνική Επικράτεια, η οπλοκατοχή είναι επιβεβλημένη. Οι ληστείες μετά φόνου σε πολλές περιπτώσεις, δεν χρειάζονται παρά μόνον μερικά δευτερόλεπτα, κάτι που καθιστά αδύνατη την έγκαιρη παρέμβαση των Αρχών. Οι Έλληνες πρέπει να αποκτήσουν το δικαίωμα να αμυνθούν απέναντι στην λαίλαπα των νέων ηθών και εθίμων που έχουν επιβάλλει οι λαθρομετανάστες.

Ακόμα κάποια ερωτήματα που θα πρέπει να απευθύνουμε προς τους δήθεν σοκαρισμένους που θα τους λούσει…κρύος ιδρώτας με την ανάρτησή μας, είναι τα εξής: Σε ποιών τα χέρια βρίσκονται αδέσποτα, σύμφωνα με στοιχεία του τέλους του 2022, 800.000 όπλα στην Ελλάδα; Σε ποιόν βαθμό είναι έτοιμη η ελληνική κυβέρνηση όχι μόνον αυτή, αλλά και οποιαδήποτε άλλη, ν’ αντιμετωπίσει, δίχως τη συνδρομή των Ελλήνων πολιτών, μια ένοπλη εξέγερση των αλλόθρησκων αλλοδαπών που βρίσκονται μέσα στην επικράτεια της; Μήπως τελικά βρισκόμαστε λίγο πριν την τελική εφαρμογή της ιδέας του Τουργκούτ Οζάλ που κάποτε ισχυριζόταν ότι δεν χρειάζεται να γίνει καμία εισβολή στην Ελλάδα, αλλά αρκεί να στείλουμε μερικές χιλιάδες λαθρομετανάστες για να την καταλάβουμε; Πλέον εδώ δεν βρίσκονται χιλιάδες, αλλά εκατομμύρια και όταν θα ξυπνήσουμε μια νύχτα ξαφνικά, μπορεί να είναι πολύ αργά για όλους μας.

Νόμιμη οπλοκατοχή τώρα για τους Έλληνες

Μπουγάς Τρύφων

Μέλος ΕΣ Εθνικού Μετώπου

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link